Maine Coon Pensylvania Maine Coon Pensylvania Maine Coon Pensylvania Maine Coon Pensylvania Maine Coon Pensylvania
Kristina M
Følg
Følger Følg ikke

Kristina M

Kvinde, 38 år, Sønderjylland
Oprettet: 5. sep 2011
Offline - Senest online: 5. maj 2014 Bruger er på filterliste

ER her for at vise mine skønne Perserblandinger frem :)




LÆS VENLIGST MIN HISTORIE OG SE MINE SMUKKE KATTE

4 KATTE DØDE PÅ 2 MDR!!!
Alle kommer fra forskellige opdrætter med er alle døde af hjertefejl, nyresvitgt og væske iv lungerne,,,

Fendi og Pennsylvania er fra hver sit sted og har snakket med Fendi´s opdrætter som melder ud der ignen fejl er, men hun døde d. 13 sept 2011 af væske i lungerne og dyrlægerne mener bestemt det er pga avl.
Pennsylvania døde samme dag, men ved hendes sag vidste vi dagen ville komme for da jeg købte hende ved Morten i 2007 opdager jeg ved et dyrlæge tjek hun har en mislyd på hjertet(pulmonalstenose i sværgrad) og det viser sig hun har en medfødt/genes fejl fra fødslsen, jeg vælger self. at beholde hende da vi havde knyttet os meget til hinanden. Hun var jo min første egen kat og vidste hun ville blive aflivet hvis jeg valgte at levere hende retur.

P. havde også mistet nogen tænder og fik at vide hun skulle have dem revet ud men de vidste ikke om hun kunne tåle at komme i nakose, så jeg havde kontakt med alverdens hjertespecielister mm i danmark, dog kom nyheden at det ville koste omkring 10-15.000 at få det gjort som gav mig mange problmer.

HUn har haft et liv uden problmer men 3 uger inden hendes død begyndte hun at tisse skide mm. over det hele og jeg fik hende tjekket for evt andre sygdomme men der mentes ingen fejl at være men en aften fik hun det rigtig skidt og jeg valgte at ringe til akut lægen da hendes lille hjerte gallopere afsted og hun trak vejret mærkeligt. Vi tager hende med til lægen og hun havde fået det værre OG væske i lungerne:( HUn blev aflivet den 13 sept 2011 med stor sorg .,(

Fendi: Fendi har aldrig fejlet noget og har altid passet på hendes skønne søster P. men en dag lagde jeg mærke til hun havde en midterskillling på ryggen hvilket hun aldrig har haft før, Det skal siges Fendi var en bestemt frue og bestemte selv hvornår hun ville snakke. Jeg ringede til dyrlægen og fik svaret vi skulle prøve at give hende mere FED mad, da hun ikke havde andre symptomer som sygdomme. Men jeg syntes hun skulle til dyrlæge så jeg tog hende med til dyrlæge Petersen i vejle og fik taget blodprøver, DOG er jeg tosset over de ikke kiggede mere på hende da der ventede 50 mennesker udenfor, så det hele virkede så stressende. men uden efter fik jeg svar hendes prøver var så fine.. Men pga P´s sygdom ville vi alligevel lige tage hende med på Dyrlægehuset i Kolding. Dog viste det sig hun havde så meget væske i lungerne at det var underligt ingen havde set nioget for 6 uger siden og hun måttes aflives... R.I.P Mors pige

Det skal siges de begge er med stamtavle og fra hver deres opdrætter i danmark!!!

Min søsters kat Mille er også mainecoon dog uden stamtavle hun blev aflivet for 2 mdr siden pga nyresvtigt :(
I fredags 21/10-2011 blev min søsters anden maine coon Malou aflivet pga påbegyndede nyresvigt, da hun en dag ikk spiste og ville ikk drikke og pev når man tog hende op!!!


Nu drejer det sig om 4 katte fra 4 forskelllige opdrætter som er døde på 2 mdr!! Der må da være noget galt?? drejer det hele om penge eller hvad sker der??


Hjælp!!!

Brugerens bedømmelser af andres {{ratings.itemMoreItems}}
Antal stemmer i alt

Lav
{{ratings.lowCount}}
Middel
{{ratings.middleCount}}
Høj
{{ratings.highCount}}
Ekstra høj
{{ratings.extraHighCount}}
Stemmer: {{ratings.totalCount}}
Annonce