Huskat Lucky Luke Huskat Lucky Luke Huskat Lucky Luke Huskat Lucky Luke Huskat Lucky Luke
Jose, Tarzan, Mille & Smokey <3
Følg
Følger Følg ikke

Jose, Tarzan, Mille & Smokey <3

Kvinde, 28 år, Nordsjælland
Oprettet: 13. okt 2011
Offline - Senest online: 7. jan 2018 Bruger er på filterliste

Obs. Giver folk i gruppen BILLEDLEG OG SNIK SNAK lov til, at redigere i mine billeder, samt sætte dem på deres hjemmeside. Dog intet misbrug af billederne!

Hej.
Er en kvinde på 23 år.

Elsker dyr, og har haft rigtig mange gennem årene. Først havde min mor og far en kat, den havde vi det første år af mit liv. Så fandt min morfar en lille dejlig hundehvalp i en plastikpose, smidt i en container på Hovedbanen, han tog den så med hjem, og min mor fik den. Wisky (hunden) var en sort labrador/ schæfer blanding, han vækkede mig hver morgen, ved at slikke mig i hovedet (så sødt<3).
Så blev min mor og far skilt, hos min mor fik vi så en dejlig hvid killing (pjuske), det var min brors, men vi alle passede den. Lidt efter fik vi en dejlig Sort/ hvid killing (Lucky), som var min, men denne var vi også fælles om, dog var han en enmands kat, og vi fik et rigtig godt bånd til hinanden.
Nogle år senere, fik vi en stribet/karamelfarvet kat (snebold), han var min anden brors, dog var vi også fælles om ham. Snebold var blevet mishandlet, brændt over bål mm. men han var verdens mest tillidsfulde kat, taget hans fortid i betragtning. Han fandt sig i alt, han lå bare på ryggen og hyggede sig.
Så fik vi en masse sibiriske dværg hamstere, først fik jeg en hun (Rikke), så fik min bror en han (Guffe), vi prøvede at lave unger med dem, men det lykkedes desværre ikke. Så fik min anden bror en han (Speedy), de var også rigtig dejlige (det synes kattene også :)).
Så købte jeg min egen pony (Merlin), han blev hurtig en meget stor del af mit liv.
Så flyttede jeg hjemmefra, købte en dværg hamster igen, da de andre tre var døde, denne gang var det en hvid hun (Mini), min bror fik en hvid han (Fede mand), dem prøvede vi også at parre med hinanden, men det lykkedes heller ikke denne gang.
Jeg flyttede hjem til en veninde (til leje), hun havde en dejlig labrador (Molly), Molly og Mini blev hurtig venner, tilsidst løb Mini rundt i lejligheden, og Molly passede bare så godt på hende. Mini døde desværre, da hun havde lagt sig ind under Mollys seng, og så havde Molly lagt sig og klemt Mini :(
Jeg flyttede så hjem til min mor for en tid, hun havde købt en hun hund (Freja), hun er lys bl. af Labrador, formel 1, Dalmatiner og Weimaraner.
Jeg købte så min egen lejlighed og en undulat (Jacob), han var en blå/lilla han undulat, han endte med at blive rigtig tam, men døde desværre på vores årsdag :(

Nu har jeg så en rød hankat Tarzan, og en sort/hvid hankat Lucky luke (Tarzan kunne desværre ikke med ham, så han er videre formidlet), Tarzan løb desværre væk, da vi var på ferie hos min mor d. 12.6 - 14 :( D. 12.8 - 14 overtog jeg 2 kønne katte fra min veninde, havde altid ønket mig langhåret katte, og var forelsket i main coon's størelse, dog lever Smokey fint op til de ønsker, selvom han er en blanding af NFO og muligvis huskat.
Mille er en fin lille pige, muligvis krydsning af NFO og perser, hun kommer fra Inges kattehjem.
Jeg går meget op i, at bo sammen med kattene, dvs. nogle af mine møbler må jeg undvære, for at der er plads til alle kattenes ting :D

Jeg er på Hestegalleri med Min pony Søstholm Merlin.
Brugerens bedømmelser af andres {{ratings.itemMoreItems}}
Antal stemmer i alt

Lav
{{ratings.lowCount}}
Middel
{{ratings.middleCount}}
Høj
{{ratings.highCount}}
Ekstra høj
{{ratings.extraHighCount}}
Stemmer: {{ratings.totalCount}}
x