Selkirk Rex  Tzari Hayu Selkirk Rex  Tzari Hayu Selkirk Rex  Tzari Hayu Selkirk Rex  Tzari Hayu Selkirk Rex  Tzari Hayu
Tzari
Følg
Følger Følg ikke

Tzari

Kvinde, 40 år, Fyn
Oprettet: 1. nov 2011
Offline - Senest online: 4. apr 2021 Bruger er på filterliste

Jeg har haft katte i min barndom. Derefter var der en lang pause indtil 2004 hvor jeg ingen katte havde da jeg ikke kunne finde lejligheder hvor katte var tilladt. Jeg fik først 2 huskatte brødre(Filur og Artemis). Derefter faldt jeg pladask for en vildkatte pige der holdte til hvor min grandmoster boede. Hende fik jeg først i vinterpleje da hendes mor havde et nyt kuld i november og hun var en meget lille pige. Hun flytte dog hurtig kronisk ind da de 2 hankatte tog pænt imod hende.
Næste kat blev født hos min kærestes kammerat, hans hunkat stak af lige før hun skulle steriliseres og kom gravid retur, i kuldet lå en kulsort killing, Ivan havde altid ønsket sig en kulsort kat så hun endte med at flytte ind.
Artig døde af en blodprop og der var SÅ tomt herhjemme. Min veninde viste mig selkirk rex racen da hun vidste jeg også overvejede en klassisk perser. Faldt pladask for de små wannabee får og da Ronja stod til salg som ungkat hos opdrætteren skulle jeg lige op og kikke og ja så fik jeg en Ronja:)
Kikkede tit på opdrætters hjemmeside og pludselig var der en sort smoke Selkirk rex af meget lovende type.Havde længe ønsket mig en sort smoke lh kat og en "rigtig" showkat..Skulle dog ikke have flere katte for 4 var mit max....men da han som 12 uger udviklede sig endnu mere fornuftigt og min kæreste vidste han var alt jeg havde drømt om overgav han sig og tillod et dyr mere i huset :) JA så havde jeg også en Gynt.
Fjummer er sidenhen død af en blodprop i leveren, der vandrede:(
Det var så en hurtig gennemgang af mine katte.

Jeg har udstillet siden 2005 med nogle pauser. Er kun sjældent afsted pga fysiske problemer der gør jeg er udmattet flere uger efter et show. Men nyder at være afsted og samme gør dyrene.

Har nu fået 2 avlsdyr af racen selkirk rex langhår,
Mere om mit opdræt kan læses om på min hp
www.tzari-selkirk-rex.nu
Brugerens bedømmelser af andres {{ratings.itemMoreItems}}
Antal stemmer i alt

Lav
{{ratings.lowCount}}
Middel
{{ratings.middleCount}}
Høj
{{ratings.highCount}}
Ekstra høj
{{ratings.extraHighCount}}
Stemmer: {{ratings.totalCount}}
Annonce