British Shorthair Røskva British Shorthair Røskva British Shorthair Røskva British Shorthair Røskva British Shorthair Røskva
Cemile H
Følg
Følger Følg ikke

Cemile H

Kvinde, 38 år, Storkøbenhavn
Oprettet: 6. apr 2006
Offline - Senest online: 27. apr 2013 Bruger er på filterliste

Jeg er en frisk ung kvinde på de 20 år, som har haft kat siden jeg blev 12 (efter 7 års plagen). Lige siden har jeg været bidt af de skønne dyr.

Hmm, det er vist på tide at opdatere min profil :D

Jeg bor sammen med min kæreste i en 2 vær. i Fredericia. Den er 64 kvm, og rigeligt stor til os 2 og Røskva. Der er også hjerterum og husrum til en kat mere, eller 2 *gnæk gnæk* Pt. går vi og venter på en lille killing vi skal have udstationeret fra Helle (som har Valhalla's opdrættet). Hun vil udvælge den killing hun synes er den bedste til os, derfor den LAAAAAAANGE ventetid.

Nåhhja, grunden til at vi er flyttet til Fredericia er at jeg gerne ville satse 100% på at blive veterinærsygeplejerske. Kolding er det eneste sted i landet man kan uddanne sig, og da jeg hader at rejse frem og tilbage, måtte vi jo bosætte os her. Det er heldigvis endt med at kæresten kom med (det var faktisk ham der var mest vild for at flytte *gg*), så det er jo skønt :D

Så er der ikke så meget andet at sige tror jeg...

Jo, ang. stemmer, udfordringer og venneansøgninger.

STEMMER
Jeg giver af princip aldrig middel eller lav med mindre der næsten ingen tekst er og meget få dårlige billeder. Så skriver jeg hellere hvad folk kan gøre bedre og venter med at afgive min stemme.
Høj får de katte med god profil og gode billeder.
X-Høj får de katte jeg gerne selv vil have *gg*

UDFORDRINGER
Jeg stemmer næsten aldrig i udfordringer, men når jeg endeligt gør stemmer jeg altid på den smukkeste kat. I min verden er en fuldvoksen kat i 90% af tilfældene smukkere end en killing.

VENNER
Jeg rydder ud i min venneliste en gang imellem. Folk jeg ikke kan se nogen grund til at have på (pga. ingen samtale, offline i 100 år osv.) ryger af. I er velkomne til at ansøge om venskab, men skriv lige hvorfor, ikk ? ;)
Brugerens bedømmelser af andres {{ratings.itemMoreItems}}
Antal stemmer i alt

Lav
{{ratings.lowCount}}
Middel
{{ratings.middleCount}}
Høj
{{ratings.highCount}}
Ekstra høj
{{ratings.extraHighCount}}
Stemmer: {{ratings.totalCount}}
Annonce