Huskat Nova Huskat Nova Huskat Nova Huskat Nova Huskat Nova
Heidi J ~*Milo himmelkat og Nova*~
Følg
Følger Følg ikke

Heidi J ~*Milo himmelkat og Nova*~

Kvinde, 28 år, Østjylland
Oprettet: 19. jan 2014
Offline - Senest online: 19. okt Bruger er på filterliste

Har lige fået mig denne dejlige sorte mis som mig og min kæreste har valgt at kalde Milo :)

Milo hjælper mig igennem en tid hvor jeg tilbringer tiden i lejeligheden selv da kæresten er inde til hans værnpligt. Det tag hårdt på mig i sær når jeg er på en uddannelse jeg ikke vil, men som skal blive på så vi stadig har lejeligheden vi kan bo i.

Historien hvordan vi fik Milo:

Det er sådan min kæreste har allergi overfor birk og græs og i julen slog han ude hvor der var dyr. Vi havde snakkede om at anskaffe os en kat, men vi ville først have ham testet for om han muligvis havde allergi overfor katte og hunde. Det var han ikke og det fandt vi ud af tirsdagen i den uge vi fik Milo. Jeg gik jo straks i gang med at kigge på katte, men synes det var svært at finde nogen der ikke kostede så meget da jeg ikke har de fleste penge da jeg jo er på SU. Så min mor ledte efter katte nede i hendes område(i sønder jylland). Der fandt hun en dame der havde 2 katte hun skulle af med. Milo og hans bror og vi havde egentlig først tænkt os at få Milos bror men han var reserveret, så fik vi et billed af Milo og vi var solgte. Jeg ved godt at mange af jer gerne vil have man ser katten først for at se om kemien er der, og det burde jeg måske have gjort, men fortryder nu ikke at vi fik Milo her op for han er faldet til og han passer i kemien til os. Nogen gange kan man være heldig :)

Milo blev d. 27 december 2017 aflivet om morgen :'( det var det rigtige valg og vi savner ham så uendelig meget.

D. 14 januar 2018, hentede mig og kæresten vores nye kat Nova på internatet, hun er hurtigt faldet til hos os, og vi ser frem til forhåbelig mange gode år med hende.
Brugerens bedømmelser af andres {{ratings.itemMoreItems}}
Antal stemmer i alt

Lav
{{ratings.lowCount}}
Middel
{{ratings.middleCount}}
Høj
{{ratings.highCount}}
Ekstra høj
{{ratings.extraHighCount}}
Stemmer: {{ratings.totalCount}}
x