Orientaler Shilby Line's Tam Tam Orientaler Shilby Line's Tam Tam Orientaler Shilby Line's Tam Tam Orientaler Shilby Line's Tam Tam Orientaler Shilby Line's Tam Tam
Anne K.
Følg
Følger Følg ikke

Anne K.

Kvinde, 51 år, Midt/Vestjylland
Oprettet: 6. aug 2006
Offline - Senest online: 24. maj 2022 Bruger er på filterliste

Jeg er en kvinde i min bedste alder (nemlig aldrig en dag over 29 :o) ) Er gift med Henning og sammen har vi 4 guldklumper fra hhv. '93, '94 og '97, samt en efternøler fra august ´12

Vi bor i en lille by lige udenfor Struer, sammen med en masse dejlige katte.

Jeg er opdrætter af balineser og orientalsk langhår, og måske en gang med tiden, kommer der en seychellois langhår ind i billedet (= en balineser med hvide punkter i maskefarven).

Ja det var så vist lidt om mig :o)

Så en af de rigtig vigtige ting. Uanset hvor selvstændige/Renlige/gode til at spise killinger er, så er det altså IKKE tilladt at tage en killing fra sin mor og søskende, før den er mimimum 12 uger gammel. HELLER ikke selvom mor er "træt af sine møgunger"

Bekendtgørelse om overdragelse af kattekillinger

I medfør af § 11, stk. 1, og § 28, stk. 5, i dyreværnsloven, jf. lovbekendtgørelse nr. 1343 af 4. december 2007, som ændret ved lov nr. 499 og 500 af 12. juni 2009, fastsættes følgende:

§ 1. Med bøde straffes den, der sælger eller på anden måde overdrager eller køber eller på anden måde erhverver kattekillinger, hvis levering af kattekillingerne sker, inden de er 12 uger gamle. På samme måde straffes den, der fra udlandet indfører kattekillinger, der er under 12 uger gamle.

Stk. 2. Reglen i stk. 1 finder ikke anvendelse, når der er tale om en samlet overdragelse, erhvervelse eller indførsel af moderdyr og killinger, eller når moderløse killinger indleveres til dyreinternater eller overdrages til en ammekat.

§ 2. Justitsministeriet kan meddele dispensation fra denne bekendtgørelse, hvis hensynet til moderdyrets og killingernes velfærd taler for det. Dispensationen kan gøres betinget af nærmere angivne vilkår.

§ 3. Bekendtgørelsen træder i kraft den 15. november 2009.

Justitsministeriet, den 29. oktober 2009

Brian Mikkelsen
Brugerens bedømmelser af andres {{ratings.itemMoreItems}}
Antal stemmer i alt

Lav
{{ratings.lowCount}}
Middel
{{ratings.middleCount}}
Høj
{{ratings.highCount}}
Ekstra høj
{{ratings.extraHighCount}}
Stemmer: {{ratings.totalCount}}
Annonce