Huskat Bandit Huskat Bandit Huskat Bandit Huskat Bandit Huskat Bandit
Ann Britt N
Følg
Følger Følg ikke

Ann Britt N

Ikke angivet, 47 år, Postnummer ikke angivet
Oprettet: 2. sep 2006
Offline - Senest online: 15. okt 2007 Bruger er på filterliste

En ven af mig fortalte mig om siden her og mente den måtte være lige noget for mig, og det havde han sådan set ret i.

Jeg har tre katte, Ditte, Monster og Bandit. De er søskende og født af min første kat som slap afsted uden sin p-pille...
Tja... Need to say no more...

Desværre er mor-mis væk, hun har i en periode været hjemme på visit, og ser ud til at trives, men hvad hun laver når hun ikke er hjemme ved jeg ikke, men hun ser heldigvis godt ud, så jeg må formode hun er ok.

Men tilbage til killingerne, som de vel ikke kan kaldes længere... De er et år gamle, og fik lidt af en hård start. Deres mor var ikke selv særlig gammel da hun fik dem, og ville ikke have noget med dem at gøre, så det endte med at jeg fodrede dem med katte-modermælkserstatning indtil de begyndte at spise fast føde af sig selv. Desværre mistede jeg en lillesøster til de tre jeg stadig har, hun kunne ikke klare det.

Jeg elsker mine tre katte og mine venner kalder mig for crazy cat-woman, hvilket de har meget sjov ud af... Måske er der dog noget om snakken, i hvert fald hvis man kigger på mine tre tossede katte og tænker på skrønen om at dyr bliver som dem de bor hos... For der er ingen tvivl om at mine tre vidundere er nogle tossede katte :)
Brugerens bedømmelser af andres {{ratings.itemMoreItems}}
Antal stemmer i alt

Lav
{{ratings.lowCount}}
Middel
{{ratings.middleCount}}
Høj
{{ratings.highCount}}
Ekstra høj
{{ratings.extraHighCount}}
Stemmer: {{ratings.totalCount}}
Annonce