Huskat mille Huskat mille Huskat mille Huskat mille Huskat mille
lille ulv <3  .
Følg
Følger Følg ikke

lille ulv <3 .

Kvinde, 31 år, Østjylland
Oprettet: 10. dec 2006
Offline - Senest online: 10. nov 2012 Bruger er på filterliste

Heya ;D

Jeg er 17 år, hedder Helene, Jeg Bor i Vejle kommune og går i 10 klasse.

Jeg er en slank social pige med benene solidt plantet i jorden, Jeg er ikke en pyntesyg dukker der går med 44 lag makeup, da jeg hellere vil være naturlig smuk end en sminkedukker.

Jeg er en fysisk aktiv pige med et voldsomt temperament. Mit temperament er let antændligt, og eksplodere med voldsom styrke hurtigt. Men Jeg er Dygtig til at styrer det. Så det er sjældent jeg ses rigtigt vred, men er bestemt ikke sjov at være i nærhed af, når det sker.

Jeg er meget aktiv og dyrker meget sport og er en rigtig udendørs tøs, jeg ses oftest udenførs, Jeg cykler 2-3 gange ugentligt og løber 1-2 gange ugentligt. Jeg Rider 2-3 heste dagligt. Så er i en udmærket form.

Jeg går oftest mine egne veje, Leder efter en fantastisk livspartner, men har ikke travlt. Samtidig skal jeg erkende mit behov for et fællesskab med andre, det er dog lidt svært, da jeg er enspænder. Men det vigtigste for mig er at går mine egne veje, finder mine mål og gør tingene alene, for det meste, arbejder bedst alene.

Kommunikation er en vigtig del af min personlighed, og jeg har en ligefrem måde at udtrykke mig på dvs. jeg kan snakker med næsten alle, særligt når jeg gider, men jeg kan sagtens være stille og passer sig selv, hviler meget i mig selv og har det fint med den jeg er - acceptere det eller skrid !

Jeg er en ivrig samtalepartner og elsker at snakke med mennesker. jeg kræver retten til frihed og vil ikke tillade nogen begrænsning af mine idealer eller tænkemåder.

Jeg foretrækker skæg og ballade, og er altid frisk på en tur i byen, men har hellere ikke noget imod en stille hyggeaften hjemme.
Brugerens bedømmelser af andres {{ratings.itemMoreItems}}
Antal stemmer i alt

Lav
{{ratings.lowCount}}
Middel
{{ratings.middleCount}}
Høj
{{ratings.highCount}}
Ekstra høj
{{ratings.extraHighCount}}
Stemmer: {{ratings.totalCount}}
Annonce