Huskat Ava Huskat Ava Huskat Ava Huskat Ava Huskat Ava
Sandra L
Følg
Følger Følg ikke

Sandra L

Kvinde, 42 år, Østjylland
Oprettet: 13. dec 2006
Offline - Senest online: 10. dec 2021 Bruger er på filterliste

Mit navn er Sandra og jeg har været den lykkelige ejer af to skønne Maine Coon katte.
Jeg bor i yderkanten af Århus, sammen med min mand og vores 2 drenge, fra henholdsvis 2008 og 2010!
Coonerne har boet sammen med mig siden de var, 13 og 14 uger gamle. Det første halve år var i en 1-værelses lejlighed, de næste ca 4 år blev så i en 2-værelses lejlighed.
I 2008 flyttede min mand og jeg så i hus med en dejlig, gammel og opvokset grund. Vi skulle have et lille barn og ville gerne væk fra Århus midtby.
Så blev mine katte til vores katte :o) De elskede min mand og omvendt. Ja, selv vores 2 drenge var coonerne vilde med OG omvendt. De fik en kattelem i bryggersdøren, så de frit kunne komme ind og ud. Vores 1151 kvm grund havde vi hegnet ind, så kattene trygt kunne rende rundt i haven.
De 2 fantastiske Maine Coons døde desværre begge, i 2016…. Siden da har vi ikke haft kæledyr!
Vores drenge har siden da virkelig ønsket sig nye katte, men vi har været lidt i tvivl, om vi skulle have hund eller kat… og jeg har haft lidt svært ved tanken om, at det aldrig ville blive det samme, som med mine katte, Cody og Avalon…
Mine drenges trang til en ny kat intentiveredes og smittede også af på min… Så jeg fandt de 2 skønneste killinge-tøser, på DBA, som vi var ude at kigge på -OG jeg faldt pladask for dem <3 DET gjorde vores 2 drenge også!
Nu glæder vi os til mange gode år med de nye killinger og håber, at de hurtigt bliver ligeså kælne og tillidsfulde, som vores 2 gamle cooner.
Brugerens bedømmelser af andres {{ratings.itemMoreItems}}
Antal stemmer i alt

Lav
{{ratings.lowCount}}
Middel
{{ratings.middleCount}}
Høj
{{ratings.highCount}}
Ekstra høj
{{ratings.extraHighCount}}
Stemmer: {{ratings.totalCount}}
x