Blanding af racer Krabagerhus´ Bette-Pjok Blanding af racer Krabagerhus´ Bette-Pjok Blanding af racer Krabagerhus´ Bette-Pjok Blanding af racer Krabagerhus´ Bette-Pjok Blanding af racer Krabagerhus´ Bette-Pjok
Line - Bette pjok & Bobcat /
Følg
Følger Følg ikke

Line - Bette pjok & Bobcat /

Kvinde, 40 år, Nordjylland
Oprettet: 29. jan 2007
Offline - Senest online: 2. jan 2018 Bruger er på filterliste

halløj..

REGLER FOR KATTE DER HAR ET HUS AT STYRE

1. Døre : Tillad under ingen omstændigheder lukkede døre. For at åbne en dør skal man stå på bagbenene og daske målbevidst med forpoterne. Når døren bliver åbnet er det ikke nødvendigt at benytte den. Har du beordret en yderdør åbnet så stå i den, halvt inde og halvt ude og tænk over forskellige ting. Dette er i særdeleshed vigtigt når det er koldt udenfor, i regnvejr, snevejr eller i myggenes højsæson. Undgå altid at bruge svingdøre.


2. Stole og tæpper: Hvis du mærker at du skal kaste op så spring hurtigt op i en stol- Kan det ikke nåes så gør det på et ægte tæppe. Er der intet ægte tæppe er ryatæpper et godt alternativ. Kaster du op på gulvtæppet så træk dig samtidigt baglæns så pletten svarer til længden af et menneskes fod uden sko.


3. Badeværelser: Ledsag altid gæster, der vil benytte badeværelset. Det er ikke nødvendigt at gøre noget, sæt dig blot ned og stir på dem.


4. Overvågning : Er den ene af dine mennesker travlt optaget mens den anden er til rådighed så hold dig altid til den, der har travlt. Dette kaldes "hjælp" eller "overvågning". Følgende regler gælder i overvøgningssituationer:

a) Når du overvåger medlavning så sæt dig altid bag kokkens venstre hæl. Der er du ikke til at få øje på og har derfor en bedre chance for at blive trådt på og efterfølgende blive taget op og trøstet.

b) Når nogen læser så stil dig under personens hage, mellem øjnene og bogen i de tilfælde hvor du ikke lægger dig på tværs af selve bogen.

c) Med hensyn til strikketøj og papirklip bør du lægge dig på arbejdet på en passende måde så du spolerer mest muligt eller i alle tilfælde de vigtigste dele. Lad som om du halvsover, men sørg for ofte at slå ud efter blyanter eller strikkepinde. Den, der arbejder med strikketøjet eller papirklippen vil muligvis prøve at distrahere dig. Dette bør blot ignoreres.

d) Skal dine mennesker betale regninger (månedlig aktivitet), udfylde selvangivelse eller skrive julekort (årlig aktivitet) husk da altid at der bør overvåges. Start med at sætte dig på det papir der arbejdes med. Jages du væk, sæt dig da på bordet med et trist udtryk i ansigtet. Når arbejdet skrider frem rul omhyggeligt rundt ovenpå papirerne så de bliver spredt merst muligt. Når du er blevet fjernet anden gang så skub blyanter, kuglepenne og viskelæder ned fra bordet, en ting af gangen.

e) Når et menneske holder en avis op foran sig så spring op på avisens bagside, Mennesker elsker at hoppe!


5. Gang : Du bør så ofte som muligt pile hurtigt og tæt forbi dine mennesker, især hvis de går på trapper eller har noget i hænderne, eller hvis det er mørkt eller de lige er stået op om morgenen. Dette udvikler deres reaktionsevne.


6. Sengetid : Sov altid på dine mennesker så de ikke kan bevæge sig.
Brugerens bedømmelser af andres {{ratings.itemMoreItems}}
Antal stemmer i alt

Lav
{{ratings.lowCount}}
Middel
{{ratings.middleCount}}
Høj
{{ratings.highCount}}
Ekstra høj
{{ratings.extraHighCount}}
Stemmer: {{ratings.totalCount}}
Annonce