Blanding af racer Gismo Blanding af racer Gismo Blanding af racer Gismo Blanding af racer Gismo Blanding af racer Gismo
Karin R
Følg
Følger Følg ikke

Karin R

Ikke angivet, 48 år, Postnummer ikke angivet
Oprettet: 9. maj 2007
Offline - Senest online: 12. apr 2010 Bruger er på filterliste

Jeg er tidligere katte ejer, men da jeg skulle flytte for et par år siden måtte jeg skille mig af med mine elskede missere. Heldigvis kom de to af dem til min dejlige veninde, som også er herinde. havde også et par andre katte som kom på en gård. Nu er jeg flyttet igen, og må have en hund og en kat. desværre ikke 2 af samme slags, ville gerne have haft 2 katte. men må nøjes med 1. Nu skal den bare findes :o) jeg kan først få en om en måned da jeg om 14 dage skal på et sygehusophold i 14 dage på sjælland, så jeg vil gerne vente til jeg er hjemme igen.
Ellers så kan jeg fortælle at jeg er 31 år og har en søn på 10 år. Han elsker også katte og glæder sig til vi skal have en igen. billedet er af to af mine gamle missere. Emil til venstre og Svend til højre. Begge hunkatte. ggg Emil kom på gård og Svend kom til min veninde. gitte o hedder hun herinde ;o)
Hov har da lige glemt at skrive her at katten er fundet, Lille Gismo, som jeg løbende vil fortælle om, allerede nu, selvom jeg først får ham i starten af juli. ;o)

Nu er der så "kun" fem dage til Gismo skal hentes. har købt lidt legetøj til ham i går, og på fredag skal jeg ud og købe wc, skåle osv til ham. Det glæder jeg mig til.
Brugerens bedømmelser af andres {{ratings.itemMoreItems}}
Antal stemmer i alt

Lav
{{ratings.lowCount}}
Middel
{{ratings.middleCount}}
Høj
{{ratings.highCount}}
Ekstra høj
{{ratings.extraHighCount}}
Stemmer: {{ratings.totalCount}}
Annonce