Huskat Max Huskat Max Huskat Max Huskat Max Huskat Max
Christina- med de 3 smuksakker
Følg
Følger Følg ikke

Christina- med de 3 smuksakker

Kvinde, 39 år, Østjylland
Oprettet: 10. maj 2007
Offline - Senest online: 13. nov 2013 Bruger er på filterliste

Jeg er 23 år, og jeg bor i en lille by der hedder Ørsted (mellem Randers og Århus), sammen med min dejlige kæreste, og vores 2 dejlige katte, samt en stor killing.

Jeg går på pædagogseminariet i Randers, og er færdig i 2010.
Mine katte:
Jeg har egenltig ikke brudt mig om katte, før jeg selv fik lille Pjevs, en lille killing. Hun boede hos mine svigerforældre men var valgt af mig, vi fik hende fra en bondegård.
Da vi flyttede i hus mig og min kæreste lod vi lille Pjevs blive hos mine svigerforældre, og hun har lige fået 3 dejlige killinger, mine børnebørn :-). Det er hendes andet kuld.

Min kæreste og jeg fik så 2 katte, Max og Alfred, som blev udekatte.
Desværre er Alfred væk, han var ellers en kanon dejlig, og flot blue russian blanding, og Max blev derfor enekat. Han er meget genert, og vil kun kæle med mig og min kæreste.
I påsken 07 fik vi så Snuffie, en super dejlig, 2 årig hunkat, dog også en meget genert kat (hun gemte sig under sofaen i 5 dage da vi fik hende), og da vi havde haft hende i 2 uger, opdagde vi at hun var drægtig! Så da vi havde haft hende i 4 uger fødte hun to dejlige killinger, den 9 maj 07. Den ene døde desværre, den var meget svag, og ville ikke spise, så lille Gystie, den smukkeste killing jeg har set ;-) var ene om mælkebaren. Vi valgte selvfølgelig at beholde smuksakken, og hun blir snart et år.
Brugerens bedømmelser af andres {{ratings.itemMoreItems}}
Antal stemmer i alt

Lav
{{ratings.lowCount}}
Middel
{{ratings.middleCount}}
Høj
{{ratings.highCount}}
Ekstra høj
{{ratings.extraHighCount}}
Stemmer: {{ratings.totalCount}}
Annonce