Kurilean Bobtail JeaTri's Skipper Skrå Kurilean Bobtail JeaTri's Skipper Skrå Kurilean Bobtail JeaTri's Skipper Skrå Kurilean Bobtail JeaTri's Skipper Skrå Kurilean Bobtail JeaTri's Skipper Skrå
DK * JeaTri´s Kurilean Bobtail
Følg
Følger Følg ikke

DK * JeaTri´s Kurilean Bobtail

Kvinde, 57 år, Midt/Vestjylland
Oprettet: 19. maj 2007
Offline - Senest online: 23. jan Bruger er på filterliste

Jeg hedder Jeanette. jeg blev Fifé registreret opdrætter i februar 2010. Jeg lever sammen med DK KorZhik, som også opdrætter Kurilean Bobtail.

Kurilean Bobtail har et meget velafbalanceret sind, de er kærlige og elsker at være sammen med mennesker og andre dyr. De er ofte glade for vand.
De er glade for børn og elsker at lege. De er meget intelligente og kan nemt læres op til forskellige tricks.
De stoler på deres mennesker og tilpasser sig familien, hvilket gør at de vil trives i både lejlighed eller med hus med have, samt de er nemme at tage med f.eks. på ferie.
Enkelte kan snakke en del, alt afhængig af hvor meget man selv snakker med dem, de lyder ikke som andre katte da deres stemmer ofte er en hæs pippen
Kurilean Bobtail har et godt helbred. De er elegante og adrætte.

Killinger fra os har naturligvis Felis Danica stamtavler, de er fuld vaccineret, chip mærket, registreret i det Dansk Katteregister, samt alle killinger til kæl og show er neutraliseret før de flytter ud i nye hjem. Killinger fra os har EU dyrepas i stedet for sundhedsbøger, da de også er rabiesvaccineret.
vores killinger er aldrig officielt til salg før de er 6-8 uger, da vi altid vil sikre os om de har typen til avl og show. Det ville være skod at få solgt en kat til show, der ikke har sandarten.

Jeg er uddannet social og sundheds hjælper

Brugerens bedømmelser af andres {{ratings.itemMoreItems}}
Antal stemmer i alt

Lav
{{ratings.lowCount}}
Middel
{{ratings.middleCount}}
Høj
{{ratings.highCount}}
Ekstra høj
{{ratings.extraHighCount}}
Stemmer: {{ratings.totalCount}}
Annonce