Hellig Birma DK*Svanesøen's Star Rediz Hellig Birma DK*Svanesøen's Star Rediz Hellig Birma DK*Svanesøen's Star Rediz Hellig Birma DK*Svanesøen's Star Rediz Hellig Birma DK*Svanesøen's Star Rediz
Pia Falk L
Følg
Følger Følg ikke

Pia Falk L

Ikke angivet, 45 år, Postnummer ikke angivet
Oprettet: 21. maj 2007
Offline - Senest online: 16. dec 2011 Bruger er på filterliste

Jeg er en meget imødekommende person IRL, men er absolut også kendt for at ytre mine meninger (nogen gange lidt 'kontant', måske?) Jeg elsker genetik, fysiologi samt læse om div. sygdomme indenfor katte.

Min store drøm VAR at blive dyrlæge med katte som speciale eller en forsker indenfor katte, men en bilulykke i 1998 satte en stopper for de drømme... Men livet går videre og nu omgiver jeg mig af katte, deltager på næsten alle foredrag om katte jeg kan finde og via internettet (+tålmodige dyrlæger/forskere og andre resourcer) forsøger at holde mig opdateret mht. kattens forskellige sygdomme mm.

Derudover brænder mit hjerte for den vidundelige katterace: Hellig Birma :-) Dog er jeg også ejet af 1 Huskat, 1 Maine Coon og 1 Norsk Skovkat, men sammenlagt tæller de 'mindretallet' da jeg også er ejet af ikke mindre 10 Bimser lige nu :-)

Vil i læse mere kan i kigge lidt på min hjemmeside, vi bliver MEGET GLADE for en lille hilsen i gæstebogen *SS*
Brugerens bedømmelser af andres {{ratings.itemMoreItems}}
Antal stemmer i alt

Lav
{{ratings.lowCount}}
Middel
{{ratings.middleCount}}
Høj
{{ratings.highCount}}
Ekstra høj
{{ratings.extraHighCount}}
Stemmer: {{ratings.totalCount}}
Annonce