{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
275 visninger | Oprettet:

Kattemor fjerner søsters ene killing {{forumTopicSubject}}

Hej med jer,

Vi har to skønne søsterkatte der har fået kuld med 2 ugers mellemrum, som de har slået sammen og de bor alle sammen i stuen. Moren til de yngste (2 killinger på uger) har hele tiden være mere til stede og nærværende og er den alle killinger dier mest ved. Den anden har 4 killinger på 4 uger.

Nu har vi to gange opdaget at moren til det store kuld, har forsøgt at fjerne den ene af de små killinger. Denne gang reagere søster ved at blive lidt skør og rende forvirret rundt og virke bange og/eller sur.

Vi tænker det muligvis kan være fordi hun vurderer killingen ikke vil overleve, og vil skille sig af med den for sin søster.

Men kan der være andre grunde? Og ville det i så fald ikke være hendes egen mor der gjorde det?

Kh og tak smiley
Kommentarer på:  Kattemor fjerner søsters ene killing
  • #1   6. jun der er nogle missemøder som mener at de godt lige kan bruge flere killinger.
    på internattet havde vi sådan en. hun ville bare alle de killinger hun kunne få fat i. smart når vi havde killinger uden mor. men vi måtte sige stop da hun fik nr 8 (de 4 var hendes egne)
    det er sikke ikke smart når missemor reagere så voldsomt. så må I se om I kan passe på at hun ikke kan komme til de andre killinger

    tænker ikke at det har noget at gøre med at der skulle være noget galt med killingen. for så skulle morkatten nok også have reageret


Kommentér på:
Kattemor fjerner søsters ene killing