{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
1.362 visninger | Oprettet:

Sådan gives piller til katte - og.. {{forumTopicSubject}}

Jeg ved ikke heeelt om det her er en vittighed, men jeg syntes alligevel lige at i skal høre den (:

Sådan kan piller gives til katte ..... og hunde.

Til katte:
1. tag katten op og hold den som et spædbarn i din venstre arm. Hold højre pegefinger og tommeltot på hver side af kattens mund og tryk forsigtigt begge dens kinder mens du holder pillen i højre hånd - Alt imens katten åbner munden skal du smutte pillen i munden og samtidig tillade katten at lukke munden og synke.

2. hvis både kat og pille smutter fra dig skal du samle pillen op fra gulvet og hente katten fra bag sofaen - repetere som i punkt 1 hvorledes du skal holde katten og give den pillen.

3. lykkes det heller ikke denne gang er du nødt til at hente katten fra hvor den gemmer sig i soveværelset og smide den fedtede pille bort.

4. tag nu en ny pille fra pakken, hold katten på venstre arm mens du holder dens bagpoter fast og med venstre hånd - tving kæberne op og pres pillen ind bagerst i munden med højre pegefinder. Luk kattens mund og tæl til 10.

5. Hent nu pillen op fra guldfiske akvariet, hent katten ned fra toppen af klædeskabet og tilkald ægtefællen ind fra haven.

6. Lig nu på knæ på gulvet og med katten fast mellem knæene mens for- og bagpoter holdes stramt. Ignorer lav knurren fra katten. Få ægtefællen til at holde hovedet med den ene hånd mens en træ lineal tvinges ind i kattens mund. Kast pillen ned langs linealen og gnub kattens hals intenst.

7. Hent katten fra gardinstangen og hent en ny pille fra æsken. Noter at købe en ny lineal og reparere gardinerne. Saml forsigtigt alle glasskår op fra figurer og vaser for senere at blive limet sammen.

8. Vikkel kat ind i et stort håndklæde og få ægtefællen til at ligge på katten så dens hoved lige er synligt under armhulen. Kom pillen i et sugerør, tving munden op med en blyant og pust gennem sugerøret.

9. Kontroller på brugsanvisningen, at pillerne ikke er skadelige for mennesker, drik 1 øl for at fjerne den grimme smag. Kom plaster på ægtefællens arm og fjern blod fra gulvtæppe med koldt vand og sæbe.

10. Hent katten ind fra naboens skur. Få fat i en anden pille. Åben ny øl. Kom katten i køkkenskabet og luk skabsdøren ved halsen så kun hovedet er fremme. Tving dens mund åben med en teske. Få pillen ned i halsen med et elastikbånd.

11. Hent en skruetrækker fra garagen og skru køkkenskabet tilbage på hængslerne
Drik en øl. Hent en flask whisky. Skænk en drink. Kom koldt omslag på kinden og kontrollere hvornår sidste stivkrampe vaccination var givet en. Kom whisky på omslaget for at desinficere såret. Skænk en whisky til. Smid bluse væk og hent en ny fra soveværelset.

12. Ring til brandvæsenet for at få hentet katten ned af træet fra den modsatte side af vejen. Undskyld til nabo, der kørte ind i hegn for at undgå at påkøre katten. Tag den sidste pille fra æsken.

13. Bind kattens for- og bagpoter med havegarn og bind stramt til spisebordets bordben. Hent kraftige havehandsker fra haveskuret. Skub pillen ind i munden efterfulgt af et stort stykke steak. Vær bestemt. Hold hovedet lodret og hæld 1/2 ltr. vand i halsen på katten for at skylle pillen ned.

14. Drik resten af whiskyen. Få ægtefællen til at køre dig til skadestuen. Sid helt stille mens lægen syr sår i fingre og på overarm og fjerne rester af piller fra højre øje. Ring til møbelforretning på vej hjem og bestil nyt spisebord.

15. Ring til kattens værn for at få dem til at afhente katten fra ”helvede” og kontakt den lokale dyreforretning og forhør om de har nogle marsvin

Til hunde:
1. kom pillen i noget bacon.

Spar penge på din forsikring



  • Der er endnu ikke skrevet kommentarer

Kommentér på:
Sådan gives piller til katte - og..

Du skal være medlem af gruppen for at kunne kommentere.
Gå til gruppens forside




Annonce