{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
2.177 visninger | Oprettet:

Shopping online? {{forumTopicSubject}}

Hej alle, eftersom at nettet er blevet en nem og hurtig måde at bestille alt fra dagligvare til tøj - har jeg valgt at lave en guide over vigtige ting man skal huske når man shopper online.

Det er selvfølgelig bedst at handle hos butikker, du kender af egen erfaring, fra den virkelige verden eller som du er blevet anbefalet af venner og veninder. Men hvis du ikke selv kender til firmaet eller kender nogen, der har erfaringer med firmaet, så tjek at firmaet opgiver en adresse (ikke bare en postboks!) og et telefonnummer på deres site.

Hvis du handler på nettet, kan du lige så godt shoppe, der hvor det er billigst. Der findes en række sider, hvor man kan sammenligne prisen på forskellige varer hos både almindelige butikker og netbutikker:

www.bogpriser.dk
www.edbpriser.dk
www.dvdpriser.dk
www.hvidevarepriser.dk
www.spilpriser.dk
www.pricerunner.dk
www.kelkoo.dk

Har du valgt den rette størrelse?!
Tøj- og skostørrelserne er nemlig ikke ens over hele verden...

Brug dit VISA-kort!
- det giver dig faktisk de bedste rettigheder i forhold til dit køb. Hvis du ikke får din vare, bruger din fortrydelsesret ved at nægte at modtage en vare eller får trukket et andet beløb end det, du havde godkendt, kan du nemlig kontakte din bank og få pengene tilbage - banken har pligt til at sætte pengene ind på din konto, og det er op til banken at kradse pengene hjem fra firmaet. Benyt dog først denne mulighed, når du har kontaktet butikken for at få tilbageført pengene.

Gennemlæs politikken for butikkens bytteservice!
Ved langt de fleste online-butikker kan du sende varerne retur - ved køb i Danmark har du normalt 14 dages returret. Men læs altid butikkens regler for returnering grundigt, så du er sikker på, hvor lang tid du har, inden varerne skal være tilbage, og hvem der betaler forsendelsesomkostningerne i forbindelse med returnering af varer. Hvis du investerer i elektronisk udstyr, er det også en god ide at læse garantien igennem, inden du trykker godkend.

Hold øje med skjulte omkostninger!
Det koster naturligvis penge at få dine indkøb leveret til døren, så tjek forsendelsesomkostningerne, inden du gennemfører købet. Vær også opmærksom på, at hvis du shopper uden for EU, får dine varer smækket moms (25 %), told, evt. punkafgifter og fortoldningsgebyr oven i hatten. Og det er ikke altid billigt - alene fortoldningsgebyret fra Postdanmark er 150 kr for første vare (34 kr for anden vare). Husk også, at du betaler told og moms af HELE beløbet du shopper for, inkl. forsendelsesomkostningerne.

Håber i kan bruge disse oplysninger ;o)

Mvh Jeanette

Spar penge på din forsikring



  • Der er endnu ikke skrevet kommentarer

Kommentér på:
Shopping online?

Du skal være medlem af gruppen for at kunne kommentere.
Gå til gruppens forside




Annonce