{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
1.674 visninger | Oprettet:

Klæd dig i de rigtige juveler! {{forumTopicSubject}}

<b>Smaragder - farven for de kloge
</b>Den fantastiske, smaragdgrønne farve har stået øverst på designernes hitlister verden verden over, som værende det det ultimative fashion - signal. Kleopatra elskede smaragder, fordi hun var overbevist om at de bragte visdom. Stenens navn kommer faktisk af det persiske ord zumurrud, der ganske enkelt betyder grøn. Samtidigt symbolisere den smaragdgrønne farve forår, frugtbarhed og nyt liv. Smaragden hører til kærlighedsgudinden Venus og Maj måned, så er du på udkig efter drømmemanden er det måske ikke nogen tosset farve at iklæde sig.

<b>Safir - blå på den åndelige måde
</b>Safiren er blevet kaldt den himmelske sten og bliver betragtet som den mest spirituelle af alle juveler. Placeret oven på hjertet skulle safiren give styrke og energi, så måske en safir farvet trøje også har den effekt? Safiren repræsentere sjælens renhed og hører til September måned.

<b>Rubin - magtens farve
</b>Navnet kommer af latin og betyder rød. Og det giver jo meget god mening. Rubin skulle give mod, succes og magt. Så et smukt rubinrødt outfit er måske perfekt til jobsamtalen, eller når du bare vil "dress to impress". I middelalderen troede man, at hvis stenen blev mørk og mistede sin glans, betød det død og ulykke for ejeren - og at stenen først ville stråle igen når fremtiden strålede mere lys. Hmm....Lyder lige i overkanten, så skal vi ikke bare snuppe "dress to impress" modellen? Hehe :o)

<b>Turmalin - masser af succes (og søvn)
</b>Selvom turmalinen kan have forskellige farver kendes den bedst som grønlig eller changerende i forskellige farver. Tidligere troede man, at stenen tiltrak succes, mens man idag helt videnskabeligt har bevist, at turmalinen virker beroligende og mildt søvnfremkaldende. Så en fingering med en turmalin er måske meget god i stressede perioder og før sengetid, men ikke fredag aften ;o)

<b>SMARAGD
(link fjernet)

<b>SAFIR
http://www.guldsmed.dk/billeder/safir-flettet-kopi.jpg

<b>RUBIN
http://www.guldsmed.dk/billeder/rubin-flettet.jpg

<b>TURMALIN
(link fjernet)

(link fjernet)

Spar penge på din forsikring



  • Der er endnu ikke skrevet kommentarer

Kommentér på:
Klæd dig i de rigtige juveler!

Du skal være medlem af gruppen for at kunne kommentere.
Gå til gruppens forside




Annonce