{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
1.192 visninger | Oprettet:

Er dit kæledyr til pynt? {{forumTopicSubject}}

<b>Unge kvinder anskaffer hunde som accessories. Mænd køber muskelhunde for at vinde respekt. Mormor får Kings aske i en urne på kaminen. Odense Zoo sætter denne sommer folks syn på kæledyr under lup.

Program for Modedyr

27. juni – 31. aug: Kender du hundeejer-typen?
</b>Prøv Zoos store humoristiske hundeejer-test. Hvilken type er du? Har du potentiale til at holde hund, som Paris Hilton gør, eller er du mere til en familiehund?
Bemærk: Der er ikke adgang til Zoo for hunde, og testen bestås derfor fint uden hund.
Tid: Fra kl. 10

<b>27. juni – 31. aug: Når dyr behandles som mennesker
</b>Hvorfor får nogle katte tøj på? Og giver det mening at sende en hund på pension med bøf, bearnaise og massage? Hvad er det, som får nogle mennesker til at gøre deres dyr til mennesker? Hør humoristiske og provokerende fortællinger med fokus på den svære grænse mellem egentlig dyrevelfærd og behov hos mennesker.
Tid: Kl. 10.30 + 12
Sted: ZOOscenen

<b>5. sep: Hundedag
</b>Oplev politihunde i aktion. Se og hør om, hvordan hunde hjælper blinde og om schweisshunde, som opsnuser anskudt vildt. Få tips til hunden derhjemme fra Zoos dyretræner, Kirstin Anderson Hansen.

<b>19. sep: Kæledyrsdag
</b>Kom og få en masse tips og tricks til, hvordan du på bedste vis holder kæledyr.

<b>Hvorfor fokus på kæledyr

</b>Måden vi holder dyr på, afspejler måden vi lever på. Zoo ønsker en kvalificeret debat om relationer mellem dyr, mennesker og natur.

Odense Zoos holdning til naturbevarelse bygger på et naturvidenskab grundsyn. Det handler om at fastholde menneskets forståelse af, at vi aldrig kan fjerne os helt fra naturen – vi lever med den og af den og kan ikke overleve uden den! Zoos vurdering er, at jo mere vi menneskeliggør dyrene, des længere fjerner vi os fra naturen og forståelsen deraf.

Derfor denne kampagne, som forhåbentligt får gæsterne til at tænke og tage stilling - for hvornår er der tale om dyrevelfærd – og hvornår om menneskevelfærd.

/JP

Spar penge på din forsikring



  • Der er endnu ikke skrevet kommentarer

Kommentér på:
Er dit kæledyr til pynt?

Du skal være medlem af gruppen for at kunne kommentere.
Gå til gruppens forside




Annonce