{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
389 visninger | Oprettet:

Heldige pindsvin {{forumTopicSubject}}

<b>På Farstrup Vildtplejestation er tre pindsvineunger og deres mor i disse dage på rekreation efter begivenhedsrig tur på aflæsservogn.

</b>Tre små pindsvineunger blev født i en stak gammel halm i en lade.

Men så en dag skulle halmen ud på marken, og så røg både mor, unger og rede med i aflæsservognen, men det viste landmanden endnu ikke. Så han kørte af sted til marken uvidende om den levende last hans vogn havde med.

Ude på marken begynder han at læse af.

Til alt held kigger føreren af traktoren bagud, og der ser han pludselig det voksne pindsvin blive smidt af. Han stopper omgående og går tilbage for at kikke efter dyret. Her finder han i stedet tre små pindsvineunger. Deres mor er imidlertid forsvundet.

Farstrup Vildtplejestationen bliver kontaktet, og landmanden anbefales at holde ungerne varme og så ellers holde øje med laden, hvor ungerne kom fra.

Atter et heldet med de små. Efter små to timer trasker deres mor ind i laden til sine unger. Hele familien kommer hurtigt til Farstrup vildtplejestation til tjek og observation for skader.

Heldigvis er der, udover stress, ikke sket noget med nogen af dem, og få dage efter ankomsten har moderen lavet en lukket hule og er faldet til ro.

Her skal hun nu blive til ungerne er lidt større, hvorefter alle 4 skal tilbage, hvor de kommer fra.

/Søndagsavisen

Spar penge på din forsikring



  • Der er endnu ikke skrevet kommentarer

Kommentér på:
Heldige pindsvin

Du skal være medlem af gruppen for at kunne kommentere.
Gå til gruppens forside




Annonce