{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
748 visninger | Oprettet:

Spæd julen op med julelege! {{forumTopicSubject}}

<b>Har I brug for en pause fra den sædvanlige borddiciplin "Lad os ordne verdensituationen", så pift jeres juleaften op med en lille leg.

</b>I gamle dage var der tradition for masser af julelege. Herfra kender vi lege som Tag den ring og lad den vandre, Bro-bro-brille.

Det er lege for børn, mener vi, men at mødes omkring en juleleg er sjovt for både børn og voksne.

<b>Pakkeleg
</b>En af de mere kendte lege landet over er pakkeleg, hvor alle tager en eller flere gaver med, og derefter spiller man om gaverne ved terningkast. Hver gang man slår en 6’er, må man vælge en gave.

Når der ikke er flere gaver midt på bordet, sætter man et stopur i gang, og så går den vilde jagt efter hinandens gaver. Hver gang man har slået en 6’er, må man hugge en andens gave – lige indtil uret ringer, og alle kan pakke deres tyvegods op.

Der er også mulighed for at pakke gaverne op, og så kæmpe om dem, til uret ringer.

<b>Hvem er jeg?
</b>En anden super underholdende leg er Hvem er jeg? Og det er netop det store spørgsmål i denne leg.
Her skal man sidde i en rundkreds, og hver person skriver på en lille seddel et navn på en kendt person. Derefter klistres sedlen fast i panden på den, der sider på ens højre side – og som naturligvis ikke må se, hvad der står på sedlen.

Derefter skal man hver især forsøge at gætte, hvem man er. Legen sættes i gang ved at den yngste person i cirklen starter med at stille et ja/nej-spørgsmål om sig selv.

Når man får et nej, må vedkommende til højre for en fortsætte legen med et ja/nej-spørgsmål om sig selv.

<b>Gå agurk i dårlig ånde
</b>Til denne leg skal man kun bruge et stykke vat på cirka 1-2 centimeter samt en mængde mennesker om et bord.

Vatstykket skal ligge på midten af bordet, hvorefter deltagerne begynder at puste med den hensigt at puste vatstykket ned på den anden side af bordet. På den anden side af bordet sidder der selvfølgelig andre deltagere og puster i modsat retning. Og så går den vilde kamp.

Det er en simpel og meget sjov leg, og ofte kan man slet ikke puste, fordi man griner så meget. Hvis man ikke har lyst til at slænge sig i en dunst af genbrugs-snaps og æbleflæsk på retur, kan det være en idé at starte legen med at spise en minttablet.

Spar penge på din forsikring



  • Der er endnu ikke skrevet kommentarer

Kommentér på:
Spæd julen op med julelege!

Du skal være medlem af gruppen for at kunne kommentere.
Gå til gruppens forside




Annonce