{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
1.144 visninger | Oprettet:

Katteworkshop - gratis {{forumTopicSubject}}

Den 30. marts 2012 klokken 19 til 22 deltager Helle Lenschow fra NEMO i en katteworkshop hos Utika ( www.utika.dk), hvor Helle fortæller om katteadfærd og kattesprog samt forebyggelse af adfærdsproblemer hos katte. Der er også indlæg om råfodring af katte samt besøg af en alternativ dyrlæge, der fortæller om denne type behandling af katte med fokus på vaccination af katte.

Mange fodrer deres katte med tørkost, men er det det mest optimale? Hvordan læser du din kat bedst, og hvordan forebygger du adfærdsproblemer? Hvor tit skal en kat egentlig vaccineres - er det virkelig hvert år? Hvilke alternative behandlinger findes der for katte?

Kom og stil tre eksperter spørgsmål inden for hver deres felt. Udover eksamineret adfærdsrådgiver Helle Lenschow, der har trænet og adfærdsbehandlet katte i mere end syv år, deltager Jan Bo Larsen fra Utika. Han vil dele ud af sin store viden om BARF/Råfodring af katte. Dyrlæge Lise Bang Hansen deltager og fortæller om hømeopatisk medicin og vaccinationer til katte. Gå ikke glip af muligheden for at møde tre fagfolk inden for katteverden på en aften.

Det er gratis.

Tilmeld dig allerede i dag til Utika på mail utika@utika.dk
eller telefon 9829 8969

Du kan også tilmelde dig via Utikas Facebookside, som du finder her
http://www.facebook.com/events/343741238998845/

Spar penge på din forsikring



  • Der er endnu ikke skrevet kommentarer

Kommentér på:
Katteworkshop - gratis

Du skal være medlem af gruppen for at kunne kommentere.
Gå til gruppens forside




Annonce