{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Genudsætningskatten Ghost

231 visninger | Oprettet:


en kat i nød
Vi har det sidste år set måsen af en kat fra tid til anden når vi åbnede døren til vores skur. (skal siges vi bor på landet og der kun er vores egne 2 missere og naboens skildpaddedefarvede gamle kat.). En hvid mås med sort hale.

Vi begyndte at opleve at den her hvide "skygge" stjal franskbrød ved foderbrættet og i det hele taget begyndte at hænge ud oftere og oftere i "Stalden" / Skuret efterhånden som det blev koldt. Når vi kørte ind af indkørslen hoppede han ud af vinduet og forsvandt.

Jeg prøvede at lægge lidt kattemad ved vinduet for at se om det forsvandt og det gjorde det.

Så begyndte vi at holde mere øje med ham og fik nogen billeder og fik ham fremlyst. Ingen ejede ham. Vi var rundt ved alle gårdene i nærheden, her kendte de ham heller ikke og som alle sagde: ham der ville de jo lægge mærke til.

Vi satte overvågning på skuret og ganske rigtigt boede han der hver nat..

Vi fik sat mad op i skuret og fik lavet en halmkasse han kunne sove i - og da frosten satte ind fik vi sat en varmelampe derud.

Nå efter at have fremlyst og ventet 1½ måned fik vi fat i Kattens værn og arrangerede en indfangning. Vi fik fælden og har tilvænnet ham til den.
Nu klappede fælden så og vi fik fat i ham. KV hentede ham i går morges.
Da vores by ikke har indfangningsaftale måtte vi selv betale , men igen vi ville jo gerne vide om vores egne katte var i risiko for at blive smittet og var han syg skulle han jo ikke dø langsomt.

Status retur fra dyrlægen. Fin, rask Hankat på ca. 4 kg (tør ikke tænke på hvad han vejede før vi begyndte at fodre ham. ) Ingen mærkning. Ca. 4 år.

Det har han så nu med jeres hjælp har han fået den store tur. Øretus, vaccine, ormekur og kastration.

Dyrlægen var overhovedet ikke i tvivl om at han er en vildkat der aldrig har været i hænder, for han var mildest talt meget sur under sit ophold.

Vi har knap en hektar mose og naboens jord med majs og foderstation til rådyr som vi (landmanden der ejer jorden og jeg) er blevet enige om han bliver ansat som musefanger på.

På sigt får han en kattelem i skuret og vi har købt en foder/ vand automat til ham så kan han selv vælge om han vil være vores ven eller ej.

Misserpigerne lever han i fin sameksistens med så på den måde fungere det også.

Så vores nyeste sjæl på matriklen bliver genudsætningskatten : "Ghost".

Ms.
Ms.
Kvinde | 38 år | Oprettet: 12. jul 2007


Kommentér på:
Genudsætningskatten Ghost


  • Der er endnu ikke skrevet kommentarer