{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Da Nuggi fik killinger

146 visninger | Oprettet:

11/5 2017 fødte vores kat Nuggi 4 fine killinger. 3 drenge og 1 pige
Om morgen ved 6.30 tiden kunne man se at maven begyndte at trække sig sammen (veer). Hun blev lidt våd og begyndte at dryppe lidt. Nuggi fødte den første killing kl. 11.11 på bare 1.30 time havde Nuggi født 4 killinger – på 3 og 4 killing hjalp vi med at lave hul på fosterhinden.
Først en sort killing - sort hvid streg i panden 4 hvide poter og hvidt bryst på 127g.
Så kom der en rød killing på 134g.
20 min efter kom endnu en rød killing på 133g.
Til sidst kom en sort killing med hvid streg i panden 4 hvide poter og hvidt bryst – som ligner den første killing på 105g.
Det var hårdt at føde, så hun blev meget træt og måtte sove lidt – da hun vågnede og ville spise lidt mad, hang killingerne fast under hende.
Balou (først kaldet Bellis da vi troede han var en hun) er en lidt forsigtig kat, der lige skal se nye udfordringer an, men så skal jeg da lige love for at han tager dem op.
Dali; er lidt af en store bror, holder øje med alle, piver/miaver meget og siger nu er vi stået op og vi vil gerne have opmærksomhed, det kan godt være at i prøver at lukke os inde i et rum om natten men jeg kan godt klare den udfordring for jeg kan springe højt.
Splitter – solgt og har fået nyt navn Fidel; er en dejlig kat, som er den bedste til at blive børstet, så spinder han. Han er også meget glad for at ligge og blive kælet. Men er lidt at en sovetryne, er altid den sidste der vågner.
Lulu (først kaldet Hellis); et lille lyn og ballademager. Men hun slipper godt af med det, for hun kan også charme sig ind. Hun er stadig den lille i flokken, men det holder hende ikke tilbage.

Jette R
Kvinde | 55 år | Oprettet: 4. mar


Kommentér på:
Da Nuggi fik killinger