{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Huskat Figaro 2021

784 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen kat er oprettet og stemt ind. Opret din egen kat

Huskat Figaro

Fødselsår:
2021
Temperament
Figaro har et mildt sind, han er lidt sky, men en kæmpe kælepot og vildt social, han er trofast selskab når man er ude i værkstedet.
Tricks
Han kan ikke rigtig nogle tricks, andet end at være lidt snu og charmerende
Stævner
Ingen
Stamtavle
ingen
Køn
Kastreret hankat
Beskrivelse
Figaro dukkede pludselig en dag op ude i vores værksted, miavende og meget kontaktsøgende, han var kælen men alligevel lidt tilbageholdende, det holdt dog kun et par dage da han opdagede vi ikke jagede ham væk, jeg fremlyste ham i byen og ingen kendte noget til ham, jeg fodrede ham og gav ham lov til at bo i værkstedet, hvor der er tørt, læ og lunt.
Da han havde boet her 2-3månedet fik jeg ham kastreret og øremærket, så nu er han min. Han kan desværre ikke bo inde da Smilla truer med at slå ham ihjel, men han får lov til at komme ind i gangen, så mange aftner sover han derude og vi går ud og snakker med ham, så bliver han lukket ud i værkstedet til natten med nat-gufmad (tørkost har han stående 24/7) det skal lige siges at fra vores gang er der direkte adgang til vores værksted og fra værkstedet kan han selv gå ind og ud, men døren mellem gang og værksted er normalt lukket pga Smilla er indekat.
Kommentér på:
Huskat Figaro
Annonce