{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Huskat Bet Ski (min søsters kat) 2006

2.007 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen kat er oprettet og stemt ind. Opret din egen kat

Sofie Andersen
Kvinde | 29 år | Oprettet: 27. jan 2007


Huskat Bet Ski (min søsters kat)

Fødselsår:
2006
Temperament
Badass mandag, løse håndlede tirsdag.

Herhjemme er han blevet meget snakkesaglig og legesyg. Han vil både lege og snakke. Der er intet ondt at finde i ham, på trods af at han ikke er envidere begejstret for nabokattene.
Tricks
Ikke som sådan. Han kan give pote, men det er egentlig bare hans dræbergreb han bruger, når han får sin elskede agurk.
Stævner
-
Stamtavle
Rendyrket huskat.
Køn
Kastreret hankat.
Beskrivelse
18/1-18: Bet Ski får fred hos dyrlægen efter kort tids sygdom med maven, som behandling ikke kunne afhjælpe. BS var meget stresset ved dyrlægebesøg, så da penicillinbehandlingen ikke virkede, og dyrlægen ikke havde andre behandlingsforslag, fik han fred.

Jeg fik Bet Ski i 12-års fødselsdagsgave. Han kom fra en gård, hvor han ikke have haft meget menneskekontakt, så han var en sky kat, da han kom hertil. Han blev dog venner med vores anden kat, Bølle, der et år efter fik sine vinger.

2013: Bet Ski er en moden herre med skiftevis badass og tøsedrenge-attitude.

Med 7 år på bagen opdagede han hvordan man leger og er selvskabelig, efter vores hund, Joey, blev aflivet. Indtil da har Joey været jaloux ved enhver kontakt med Bet Ski, hvilket har gjort det umuligt at lege i fred og ro.

22. juli 2015: Bet Ski er flyttet fra min mor hjem til min søster, da han havde fået nogle dumme tendenser til at jagte og overfalde nabolagets katte, så nu lever han en rolig pensionisttilværelse som indekat hos min søster. Han har taget det imponerende flot, taget i betragtning at han har været udekat i ni år. Han ville aldrig have accepteret at blive lukket inde hos min mor, så han måtte et andet sted hen, men stadig hos én, han kender.
Kommentér på:
Huskat Bet Ski (min søsters kat)
Annonce