{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Maine Coon Speedy 2006

1.072 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen kat er oprettet og stemt ind. Opret din egen kat

Line Borup P
| 35 år | Oprettet: 22. feb 2007


Maine Coon Speedy

Fødselsår:
2006
Temperament
Hun er utrolig hidsig når hun leger.. bider løs og sparker med bag poterne, mens den holder om ens hånd med forpoterne.. men vender hurtigt 180 grader og vil så gerne kæles for... når jeg er alene hjemme er jeg det der dur.. men min kæreste er den foretrukne.. men han er heller ikke så pylder når hun bider... :D
Tricks
den sider på rumpen, den ligner lidt, timon fra løvernes konge.. dette gør hun når den hører nye lyde, så rejser hun sig op og kigger forvirret rundt...
Når hun er sulten, vælter hun rundt med vandskålen og madskålen.. hun er meget kræsen så jeg har været igennem de fleste kattemads produkter.. men har heldigvis fundet det hun kan lide..
Stævner
ingen stævner
Stamtavle
vi har ikke fået fremskaffet stamtavle på hende endnu.
Køn
Den blev købt som en han kat, men sælgeren havde ikke så meget styr over det, så da vi havde den til dyrlæge for at blive kastreret, viste det sig at det var en hun... men hun er så dejlig og jeg er ligeglad med hun er en hun kat..
Beskrivelse
rigtig flot main coon killing.. er igang med at skifte farve i pelsen så den er sort med hvide poter og grå striber op af siderne.. en rigtig tiger..
Kommentér på:
Maine Coon Speedy
x