{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Perser Juvenaa 2004

5.008 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen kat er oprettet og stemt ind. Opret din egen kat

Lisa : )
| 38 år | Oprettet: 24. sep 2007


Perser Juvenaa

Fødselsår:
2004
Temperament
Hun er meget stille og rolig, man ser hende ekstremt sjældent vred. (kun når man bader hende eller har brugt for lang tid på at pleje hendes pels)
Tricks
Stjæle andre kattes vådfoder (det er hendes livret) eller at danse når der er musik.
Stævner
Det har vi endnu ikke haft tid til.
Stamtavle
Mor: Bright´n Beauty Amanda Beauperfield
Far: Charindhe´s Touching Tifou Beauperfield
Køn
En smuk lille pige
Beskrivelse
Det her er så min første kat Juvenaa. hun er en rigtig charmetrold som selv kan få folk der ikke bryder sig om katte til at elske hende.

hun er meget glad for mennesker, faktisk er hun ikke så meget for andre katte.. i hvert fald ikke hvis de er ældre end hende ;) men Tequila er dog hendes bedste ven, hun er som et lille barn for hende og tror hun ville ha svært ved at leve uden hende, efter vi fik hende. så hvis katten bare er yngre så går alt glimrende.

Hun er den type kat som helst sover i sengen om natten ved mor eller far og starter dagen ved at gå over og kysse mor og far godmorgen hvorefter hun skal have en kæletur.. hvis ikke vi giver hende den med det samme er hun hurtig til at rulle sig om på ryggen så vi rigtig kan komme til.

hendes fulde navn er Juvenaa Lagona Lady Be Beauperfield :)

Hun vejer 2.6 kg så hun er en lille kompakt kat, da hun er temmelig lille af sin alder. men det er dog ikke som fedt, heldigvis.
Kommentér på:
Perser Juvenaa
Annonce