{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Huskat Molly R.I.P 11/11-2007 2007

1.454 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen kat er oprettet og stemt ind. Opret din egen kat

Mille
| 34 år | Oprettet: 1. mar 2006


Huskat Molly R.I.P 11/11-2007

Fødselsår:
2007
Temperament
Skøn, kælen og tillidsfuld lille pige. Hun er ca. 3-4 mdr. gammel. Da hun sammen med sine to søskende dukkede op lige pludseligt, kan vi ikke rigtig gætte hendes alder.
Tricks
Hun er væældig god til at ælte. Når man kæler hende, starter massage-maskinen, og de små vanter ælter på livet løs. Hun kan slet ikke være der for bare velvære, en fryd at se :)
Stævner
Nej..
Stamtavle
Absolut ikke - ellers ligger den ude i skoven et sted
Køn
En fin hunmis
Beskrivelse
Molly har den særeste historie.
Vores skønne kat gennem fire år, Luna, døde ikke mindre end 2 døgn efter hende her + to andre missebørn dukkede op, ud af det blå.
Det var d. 1. august, jeg så dem første gang. Forskræmte sad de med store, ængstelige øjne inde under vores brændeskur og skævede ud på os sære menneskevæsner.
De var helt udmagrede af sult, men frygten og mistroen holdt dem tilbage fra at bevæge sig ud fra deres gemmested. Lige indtil vi gav dem en skål med noget mad fra vores lager af Lunamad... hun blev kørt over, så hun skulle jo ikke bruge det til noget. Så skal jeg ellers love for, at de ikke var så skeptiske mere. Som om det var deres første måltid nogensinde, kastede de sig over maden. Vi bor ved siden af en stor skov, så vores lidt triste formodninger er, at de er kommet fra skoven og har fundet frem til vores hus, som ligger lige i skovbrynet. Så de har ikke været helt uvant til mennesker. Øv, tanken om at nogle mennesker formodentlig bare har sat dem af i skoven gør mig sgu ked af det. Især fordi de var bange for hænder, bortset fra Molly her der kun var mildt skeptisk. Så de har nok boet hos en familie, som så har set dem som uønskede - og ud i skoven med dem. Det er selvfølgelig en formodning, men vi har ingen vildkatte i området, og hvordan skulle tre små ca. 10-uger gamle killinger i flok pludselig dukke op, udsultede og uden mor? Ja, jeg kan kun gætte..

----------------------------------------------------------------
Jeg blev vækket af min mor klokken 10 d. 11. nov. '07.
Hun fortalte, at Molly var helt lam i bagkroppen, og at jeg skulle ned og sige farvel.
Pludselig lysvågen skyndte jeg mig nedenunder og ud foran døren, hvor den lå.
Da jeg kom prøvede hun at rejse sig op på forbenene, men mjavede af smerte, så vi tvang hende blidt ned at ligge igen.

Vores nabo, som er jæger, kom lige hjem fra sin løbetur i skoven, og vi kaldte på ham. Han ville tage den med sig og skyde den i skoven, det var mest humant. Den lille lå stadig i kurven, vi havde lagt hende i, og spandt stille. Nu og da gav hendes bagben et lille spjæt i krampe.
Vi sagde farvel (det var lidt hårdt), og han kørte ud med hende. ca. 15-20 minutter efter kørte hans bil ind i indkørslen igen, så det var hurtigt overstået...

Hun har været ramt af en bil og har slæbt sig de godt 4 meter fra vejen til vores dør. Hun er blevet ramt af en bil, der er ingen tvivl, hendes kryds var knust.
Hvis jeg er bilist og lige akkurat rammer en kat (de har jo kun ramt hendes bagkrop), stopper jeg for at se, hvad der er sket.

Det er desværre ulempen ved at bo ved vej...

Molly blev ca. 5 måneder. Tak for den tid, vi havde. Du var sgu dejlig :)
RIP.
Kommentér på:
Huskat Molly R.I.P 11/11-2007
Annonce