{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Huskat Sacha 2008

636 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen kat er oprettet og stemt ind. Opret din egen kat

Susan R
| 53 år | Oprettet: 6. aug 2008


Huskat Sacha

Fødselsår:
2008
Temperament
Meget nysgerrig, men stadig lidt sky (læs beskrivelse) opdatering: 7/10-08 Sacha, har for første gang i dag helt på eget initiativ lagt sig ved siden af mig i sofaen for at blive nusset, og for allerførste gang har jeg hørt hende spinde. Det går den rigtige vej, var ellers bange for hun ville blive lidt af en "vild-kat"
Tricks
Rigtig god til at lege på kattetårnet. Leger ta-fat med Sofus og Kat-ja, de drøner rundt i stue og køkken-alrum. Opdate; 7/10-08 Sacha og Sofus, har fundet ud af at bruge kattelemmen, så nu er det selvfølgelig rigtig sjovt at flyve ud og ind af den hele tiden :-) Sacha er blevet super dygtig til balancegang på plankeværket ind til naboen.
Stævner
Nej
Stamtavle
Nej
Køn
Hun
Beskrivelse
Sacha er killing af vores kat Ronja, som denne gang valgte at forlade hjemmet og føde sine killinger på et loft i nærheden. Måske på grund af vores nye hund, som var lidt vild og endnu ikke helt havde fundet ud af at det er FORBUDT at jage katte. Vi har brugt rigtig mange timer, på at forsøge at følge Ronja, for at finde ud af, hvor hun gemte sine killinger, men uden held. Pludselig en dag sad, der så en lille killing i en sprække mellem vores carport og naboens mur. Det var Sacha. Senere fandt vi Sacha´s bror Sofus på et loft i nabolaget.
Kommentér på:
Huskat Sacha
Annonce