{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Blanding af racer Silli 2006

777 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen kat er oprettet og stemt ind. Opret din egen kat

Elsker mine katte >3 >
Kvinde | 49 år | Oprettet: 25. sep 2007


Blanding af racer Silli

Fødselsår:
2006
Temperament
Meget nervøs af sind, er født ude og blev først fundet ca 1,5 mdr gammel, så er aldrig blevet en rigtig kælekat.Tåler ikke pludselige lyde eller bevægelser.Vil gerne kæles lidt, men aldrig løftes op eller indenfor. Men er trods sit noget sky sind, meget nysgerrig og kontaktsyg, og vil gerne følge efter os når vi går en tur... :¤)
Tricks
Silli er min bedste museejæger nogensinde, jeg tror hendes livret er mus, jeg har set hende engang fange 4 mus på nogle få timer en formiddag..Så når der lige er høstet er Silli i paradis når musene vrimler rundt. En kat man godt kan bruge mange af her på landet.... :¤)
Stævner
Kun et enkelt stævnemøde, hvilket der kom et fantastisk flot kuld killinger ud af, det kom meget uventet (Silli var på p-piller) men hun klarede mor-rollen fantastisk flot trods sin meget unge alder. Det var hendes eneste kuld killinger (tre stk), hun blev bagefter steriliseret, hun var en god mor, men alt for nervøs til at være inde med sine killinger..
Stamtavle
Mor: Gråmis, Far: Ukendt. :¤)
Køn
3-farvet korthåret hunkat.
Beskrivelse
Da jeg fandt Silli på loftet en dag, syntes jeg hun var et sandt MIRAKEL, jeg troede Gråmis var steril efter et kejsersnit (hun havde ikke vist tegn på løbetid eller graviditet i 3 år), og jeg havde ikke opdaget hun var gravid, men det ses heller ikke så let på en i forvejen fed kat og når der så kun er en killing. Jeg var ikke et sekund i tvivl om at Silli aldrig skulle flytte fra os, så mor og barn kom ind for at blive tæmmet og passet... Silli har rekorden i mussefangst her på stedet... :¤)
Kommentér på:
Blanding af racer Silli
Annonce