{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Blanding af racer Mille 2008

1.230 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen kat er oprettet og stemt ind. Opret din egen kat

MiTho´s *
Kvinde | 48 år | Oprettet: 12. jan 2008


Blanding af racer Mille

Fødselsår:
2008
Temperament
Blid og ekstremt følsom. Ufattelig kælen, men samtidig meget usikker og utryg ved høje lyde og hurtige bevægelser.
Tricks
Ingen andet end at fedte sig ind ved os ;)
Stævner
Stamtavle
Køn
En smuk lille pige..
Beskrivelse
Mille er en rigtig dejlig tøs, som vi ikke har haft så længe. Hun er lidt kameraskræk ;) Så jeg håber, I bærer over med mig, der skal nok komme flere billeder til...

Vi har købt Mille af en ung pige, som havde hende og en kat mere, som ikke enes optimalt, begge katte var skønne katte, men jeg tror, Mille trættede den anden lidt.
Mille er meget sart anlagt, hun bliver nemt stresset og usikker, hvis ting forandrer sig, så de første dage ved os, boede hun under sengen. Da hun begyndte at smutte frem gik det lynhurtigt og så retur. Det tog meget lang tid, før hun faldt til hos os, og vi skal da stadig huske at tænke os lidt om, hvis hun foreksempel ligger på gulvet og flyder, og vi kommer gående for hurtigt.

Hendes plads om aftenen er blevet fast på mandens skød, hvor hun krøller helt sammen og putter, det er jo så hyggeligt..

I dagtimerne, ligger hun tit i bryggerset og kigger ud, og nu hvor vi har åbnet kattegården, holder hun også til der.

Hun enes rigtig godt med Bumle, men hvem gør ikke det ;) Og så accepterer hun at dele madskål med nogle af de andre, men ikke dem alle... Killinger synes hun personligt er lidt "klamme", de skal bestemt ikke komme for tæt på, så er hun smuttet.. Og Tango han er da en farlig ka´l *gg*

Mon ikke vi får lov at beholde Mille i mange år, og hun lærer med tiden, at ingen her i huset gør noget? Hun er ihvertfald en skøn og smuk missekat..

Jeg håber, I vil tage godt imod vores lille spøjse pige.
Kommentér på:
Blanding af racer Mille
Annonce