{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Huskat Trille (død) 1993

749 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen kat er oprettet og stemt ind. Opret din egen kat

Maria Louise Kock P
Kvinde | 45 år | Oprettet: 26. nov 2009


Huskat Trille (død)

Fødselsår:
1993
Temperament
Trille er en gammel bestemt dame med egne meninger. Hun kan være utrolig gnaven, hvæser og snerrer, men hun er det kun fordi hun er blevet drillet for meget før i tiden. Faktisk er hun helt fantastisk og hun er så hjertlig.
Tricks
Nej....
Stævner
Heller ikke....
Stamtavle
Har hun ikke, dog havde vi også hendes mor!
Køn
Ældre dame.
Beskrivelse
Trille er en dejlig kat, hun er desværre blevet drillet for meget som lille og et helt liv med en kattemor der ikke ville hende har gjort hende gnaven. Men faktisk er hun vidunderlig. Hun passer sådan på sin familie, græder vores børn, står hun der med det samme og trøster det bedste hun kan. Driller børnene hinanden begynder hun at kalde og hun stopper ikke før børnene aer hende.

Trille er storvildtjæger, hun tager alt fra mus til harekillinger. Hun har lavet det meste af sit liv udenfor, men er på sine ældre dage begyndt af gå ind. Dette er nu kun når hun selv vil.

Hun er vidunderlig og hun er nok mest af alt min kat og jeg er den eneste der kan og må håndtere hende når hun er mut. Trille har desværre fået astma og vi overvejer kraftigt om hun snart skal sove for evigt. Men man skal respektere sine dyr og de skal have et værdigt liv. Så vi må nok desværre snart tage afsked....

Den. 15. Januar 2010 har vi taget afsked med vores vidunderlige Trille. Det gør noget så ondt men der er ingen tvivl om at det er det rigtige. Nu er Trille smertefri og kan igen klatre i træerne! Farvel min pige, vi ses!
Kommentér på:
Huskat Trille (død)
Annonce