{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Huskat Pusser [ Himmelkat] 1997

2.322 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen kat er oprettet og stemt ind. Opret din egen kat

Janne.*
Kvinde | 68 år | Oprettet: 11. okt 2006


Huskat Pusser

Fødselsår:
1997
Temperament
Selv om Pusser er en ældre dame på ca 13 år, kan hun stadig tager sine spurte ture fra den ene ende af huset til den anden hver dag. Hun elsker når vi griner af hende når hun begynder på sine små sjove kast med hovedet, så skal hun klovne foran os, så vi griner endnu mere, det elsker hun.. haha
Tricks
Stævner
.
Stamtavle
Køn
Hun
Beskrivelse
Sådan kom Pusser til os.:-)

Jeg havde min misser Mullepigen på det tidspunkt, ( som desværre ikke er her mere ) da Pusser kom ind i mit liv. Det var en dejlig forårsdag. Pludselig så jeg tilfældigt ud i haven under den overdække terresse, at der sørme sad 2 katte, det var en Missemor med hendes ungkilling "Pusser", de sad så tæt op ad hinanden og kikkede på mig da jeg forsigtigt gik der ud. Jeg synes de så så søde ud, men kunne fornemme at de var menneskesky, men de gik ikke da jeg kom ud til dem. Skyndte mig ind og hentede noget mad til dem, (tænkte ikke så meget over noget, de skulle bare have noget mad) og de veg ikke ud af haven ret meget efter de havde være her i ca.1 md. tid, så jeg havde pludselig 3 katte, nå men de var jo derude i haven og Mullepigen indenfor.

Jeg havde en stor papkasse, havde ikke andet på det tidspunkt, og kom en masse varme flade puder jeg ikke brugte i bunden og oven på en varm dyne med betræk på. Og fra den dag af sov de sammen i den og legede meget med hinanden ude i have. Kunne rigtig se at de nød hinanden selskab, for nu havde de jo fået en sted, hvor de ikke mere skulle være bange og fik hver dag mad og vand.

Der gik ikke lang tid før jeg kunne begynde så småt at få lov til at rører den lille, men Missemor var stadig lidt reseveret, hun var jo ikke vant til mennesker, jeg kunne til sidst næsten rører missemor, men ikke mere en et par cm, så bakkede hun lidt. Men den lille (Pusser) kunne jeg efterhånden mere med, strøj hende over ryggen og hun nød det. Hun blev efterhånden meget tam. De fik også lov til at komme ind i huset, det ville de begge gerne. men missemor gemte sig altid under et eller andet, og så gik de lidt ud igen og om natten sov de sammen
i den varme papkassen.

Min egen Mullepige accepterede dem, hun var nu også sådan en god og kærlig kat, det var ligesom om hun forstod mig og de ting der skete var så ok for hende, hun var en meget klog kat. Til sidst kunne de alle 3 være ude i haven samtidig, dog uden at være venner, men de vidste at hun hørte til her.

Så en dag så jeg at lille Pusser kom spænende på plankeværket og bagefter hende en stor kat, tænkte hvad sker der, de må da ikke gøre den lille noget. Men hihi, så gik der ikke lang tid, så opdagede jeg at BEGGE både Missemor og den lille begyndte at bule ud, åhhh nej tænkte jeg, Jeg kan da ikke stå med 11 katte, hvis de fik 4 hver. Så jeg ringede straks til Inges kattehjem og blev enig om at det var bedst de fik det fjernet med kejsersnit begge 2.

Så vi hentede 2 bure, hvor vi lagde det bedste og mest lokkene mad ind. Missemor gik fint der ind og fælden klappede, (jeg stod lige ved siden af) Men lille pusser ville da ikke der ind, hun havde jo luret hvad der skete, lige meget hvad vi gjorde i et par timer. Så vi måtte aflevere Missemor på Inges kattehjem.

Vi forsøgte jo at få den lille der ind i buret, det var 30 graders varme under halvtaget, så vi svedte godt, men det ville hun da slet ikke. Det så jo også farlig ud, det hendes mor kom ind i.

Da vi så hentede Missemor, som var helt ok efter kejsersnittet (der var 4 killinger), Så skete det at den lille Pusser begyndte at føde og så VILLE Missemor være i kassen samtidig og der var dårlig plads til at Pusser kunne føde, jeg prøvede ellers at få hende op af kassen, men damen ville skam ikke, da vi kunne ikke så godt følge med, da Missemor lå yderst, men jeg så da de 2 af dem, de var skønne, fordi de pattede også ved Missemor, hun havde jo stadig mælk i patterne.

Men hvordan fik vi så Pusser og de nyfødte killinger i papkassen til Inges kattehjem, det kunne jo ikke lade sig gøre, så ville de vel bare springe ud af den på vejen der hen, så var det så heldig/uheldig at Pusser ville have noget mad og sprang ud fra kassen og der hang en lille killing stadig fast bag i, Den pev og det så så sødt ud, da Pusser prøvede at få den op i kassen, først med munden den ene vej, det kunne/turde hun ikke så den anden vej, men det lykkes hende ikke, tror hun var bange for at tage for hårdt. Så så jeg chancen, men skulle lige holde øje med Missemor for hun passede sådan på, så man kunne få en på hoved, hvis man kom for tæt på killingerne, jeg skyndte mig at tage den lille killing op i den transportkasse som vi havde stillet ved siden af og så hoppede Missemor ind til killingen, så jeg kunne tage de andre 3 der ind også, og Pusser gik selvfølgelig med der ind til sine børn. Huhaa, skyndte mig at lukke lågen, nu var der mindre plads til dem alle, nå men afsted til Inges. Det tog også næsten en hel dag i den varme.

Vi lavede så en rigtig kasse af træ, men et lille trin til. De skulle jo ikke fryse når det blev koldere, sider og det hele blev isoleret så der ingen træk var. bunden blev hævet lidt så den ikke stod på direkte på det kolde træ gulv på terressen. Den brugte de altid, i den kolde tid.

Så en dag forsvandt Missemor, tror hun fornemmede at havde gjort det godt for sit barn, for hun blev lidt forskrækket over at den lille havde forandret sig meget, hun strøj sig op af sin mor og det kunne jeg se hun synes var mærkeligt og gik væk hver gang, den lille havde jo mærket følelsen af hvor dejligt det var at blivet nusset, så det synes hun jo var dejligt.

Men jeg fornemmer at Missemor er hos en ældre dame der har mere brug for hende og omvendt, da jeg så en have med det samme plankeværk, og damen kunne som jeg, næsten rører ved hende, så det er ikke så lang væk hun er. Dette skete skete for ca 12-13 år siden og vi har ikke set Pusser`s mor siden.

Så man kan godt få en vildkat på ca 5-6 måneder tam, for Pusser er og har være alle årerne en dejlig kælen men bestemt nussegøj.
Det blev hvis lidt langt, men jeg synes det hele skulle med. :-)
Tak til jer der havde lyst til at læse om Pusser`s begyndelse i livet. :-)

------------------------------------------------------------------------------------------------


Min dejlige Pusserpige er her desværre ikke mere, hun havde i 2 år haft problemer med sine nyrer og måtte forlade mig og de andre misser Torsdag d. 25-7-13.

R.I.P min dejlige smukke charmerende Pusserpige, vi ses på et tidspunkt igen, du vil altid være i mit hjerte. <3
Kommentér på:
Huskat Pusser
Annonce