{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Huskat Chilli 2011

1.791 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen kat er oprettet og stemt ind. Opret din egen kat

Nadja N
| 36 år | Oprettet: 12. dec 2007


Huskat Chilli

Fødselsår:
2011
Temperament
Hun er en fræk og stædig lille frøken der prøver grænser af.
Tricks
Jahh kan ikke lige komme på nogle bestemte tricks hun kan endnu hun er jo stadig lille bitte. Hun kan dog slå kolbøtter.
Stævner
Ingen
Stamtavle
Ingen
Køn
Der er en lille frøken
Beskrivelse
Chilli er en skøn og meget livlig lille killing, altid fart over feltet!! Der kan dog forekomme skønne putte moments efter et par timer med voldsom leg. Hun elsker at lege med diverse snore men desværre også med ledninger, hvilket bliver en prøvelse at lære hende at man ikke må. Hun vil gerne være hvor vi er, så hun løber rundt efter os, når vi er i bad stikker hun hovedet ind under badeforhænget og vil være med og når vi går i seng ligger hun sig til at putte med os efter lidt vild leg i sengen hvor hun løber rundt og bidder i dynen hvor den bevæger sig!!

OPDATE 3 Maj 2011.
Vi har nu haft Chilli i næsten to uger og vi er begge faldet pladask for hende, selv min kæreste der ikke er meget for katte og egentlig ikke ville have haft hende, han vil nu slet ikke af med hende.
Hun ligger og sover mellem os hver nat og nogle gange under dynen! Hendes træng til at lege og bide i ledninger er næsten væk, men vi har også kæmpet med det, nu synes hun desværre at det er sjovt at smide vores iphones på gulvet om natten.
Kommentér på:
Huskat Chilli
Annonce