{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Huskat Mis Ó Malley 2008

1.422 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen kat er oprettet og stemt ind. Opret din egen kat

Line Tideman
Kvinde | 27 år | Oprettet: 13. nov 2009


Huskat Mis Ó Malley

Fødselsår:
2008
Temperament
Glad mis der elsker at sove, spise og lege (leg er dog kun en gang imellem og når hun vil)
Tricks
Hun kan næsten sove på kommando.. ;-)
Stævner
Minus
Stamtavle
Hendes mor er rød og hedder Patricia og hendes far er rød, men jeg ved ikke havd han hedder
Køn
Damemis
Beskrivelse
Malley er en dejlig og sjov mis som vi har haft helt fra killing.
Herhjemme er det Malle der bestemmer over haven (og helst også huset). Alle andre katte bliver hvæset og knurret af. Og hvis det ikke skræmmer dem bliver de jaget ud af haven.. De skal ikke tro de er noget!
Der er dog én hun ikke kan skræmme. Den står bare og ser på hende som om hun er dum. Det ligner faktisk lidt at den tænker: "Hvad skaber hun sig nu for?"
Mallemissen sover også helst i min seng - både dag som nat. Hun har dog også den idé at hun altså skal ud og tisse omkring kl 5 hver morgen. Det er til stor irritation for mine forældre, da hun ikke vækker mig, men går ind til dem og tramper rundt til de er vågne og lukker hende ud. Det er dog en bonus for mig:-)

Malley er meget tynd og spinkel. Det kan godt fremgå på nogle af billederne, men jeg vil sige på forhånd at hun altid (og jeg mener ALTID) har mad stående fremme som hun kan spise af. Hun er bare en slank mis. Faktisk er der nogen der tror hun er en stor killing:-)
Hun er en udekat. Ergo, vi har ingen kattebakke der står og hørmer (dejligt!). Hun beder bare om at komme ud, og så lukker vi hende ud. Haven er ikke indhegnet, og hun er ikke i sele.

Malle er en rigtig jæger. Hun fanger mest mus og duer...men hun har da også fanget en flagermus to gange (!), og anden gang slap hun den selvfølgelig løs inde i huset....det tog tre kvarter at få den ud...


Bonus info: Hendes navn kommer af at vi jo skulle have en ny misser efter vores gamle, kun 12 uger gamle killing måtte aflives pga. en hjertefejl:-( Nå, men vi skulle have den søøøødeste lille røde missetat, og en rød kat er næsten nødt til at hedde Garfield, eller (Thomas) Ó Malley. Og eftersom vi jo skulle have en lille pige, måtte det blive Mis Ó Malley:-)
Kommentér på:
Huskat Mis Ó Malley
Annonce