{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Blanding af racer Jens Verner 2011

1.031 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen kat er oprettet og stemt ind. Opret din egen kat

SD L
Kvinde | 32 år | Oprettet: 10. jan 2012


Blanding af racer Jens Verner

Fødselsår:
2011
Temperament
Han er en sød og kærlig lille prut
Tricks
Han kan selvfølgelig ingenting, han er jo en rigtig kat :b . Jo, tror faktisk det er lykkes ham at fange sin egen hale nu
Stævner
Nul og niks og kommer aldrig til at ske, som sagt er han jo en RIGTIG kat. Ikke en pyntedukke :)
Stamtavle
Mor: Bellis, som min søster har herinde
Køn
BølleHANmis
Beskrivelse
Verner er en dejlig krudtugle, som vi faktisk ville have været af med, fordi vi synes en kat er nok (hans mor), men da hun er mere en gå-udenfor-og-ikke-kæle-agtig-kat, måtte vi bare beholde Verner, som er en ægte kæle-kat.


Verner har et fantastisk forhold til vores minigravhund Sveske (som min søster har på hundegalleri), han er vokset op sammen med hende og tror åbenbart også hun er hans mor, så om natten kan man vågne ved at der ligger en skræmt hund på ens mave og ryster og der render en smakende kat rundt på gulvet, på lur til at springe på Sveske når hun hopper ned igen - altså han synes han skal dige med hende.

Jens Verner har fået sit navn fordi vi sad en aften med ham og hans tre brødre i sofaen, hvor vi kom til at snakke om at de skide killinger jo skulle have navne... Sjovt nok var dette en fredag aften, så når der nu er fire katte og fire dommere i Vild med Dans, så fik de alle et dommer navn.
Kommentér på:
Blanding af racer Jens Verner
Annonce