{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Blanding af racer Bobbi 2009

388 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen kat er oprettet og stemt ind. Opret din egen kat

Sandra T
Kvinde | 34 år | Oprettet: 30. jan 2008


Blanding af racer Bobbi

Fødselsår:
2009
Temperament
Hun er helt sin egen, og vil bestemme alt. Hun er meget reserveret, og dyrlægen har også fået det at mærke, da hun bider fra sig, hvis tingene ikke gøres på hendes måde, så hun er en skrap bette dame. Hehe. :)
Men udover det, elsker hun at få opmærksomhed som regel, og er utrolig meget nysgerrig, og er ikke bange af sig, hvis der kommer fremmede katte/mennesker.
Hun elsker naturen, og hun vil ud, når hun vil ud, ellers fortæller hun det, ved at prøve at ødelægge persiennerne og miave i hele huset.
Hun har med at drille sin søster Mini Silver, men hun plejer at tabe til hende, og blive sur og gemme sig, mens Mini Silver, synes det er sjovt at vinde over hende. Hihi. :)
Tricks
Hun er helt vild med at rende efter lyset fra en lommelygte, og man kan få hende til at hoppe op ad væggene, hvis man lyser på væggen.
Stævner
Ingen.
Stamtavle
Ingen.
Køn
En steriliseret hun kat.
Beskrivelse
Hun er en rigtig dejlig lille dværg skov kat lignende kat, som er en meget selvstændig kat, som gerne vil bestemme over alle i huset, og siger til, når noget ikke går efter hende. Hun snakker også altid tilbage, når vi snakker til hende.
Navnet opstod da hun var lille, hvor hun var rigtig lang håret, og ikke kunne se om det har en han eller hun, så troede til at starte med, at det var en han kat, så navnet blev Bob, da det var en rigtig bølle bob(hun er stadig en bølle. Hehe), men fandt så ud af det pludselig var en hun kat, så vi måtte finde et andet navn til hende, og nu hvor hun reagerede godt på Bob, så blev det Bobbi. :)

Hun er helt vild med mælk, og hvis vi åbner køleskabet, så står hun der med det samme og miaver efter mælk, og bliver ved til hun får noget som regel.
Hun vil også gerne gå på tur sammen med os, og kan også godt lide at være udenfor, når der skal laves noget i haven og se på.
Hun kan også godt lide at snakkes med når hun kommer ind, efter flere timer udenfor.
Så til tros for hun er en skrap dame, så er hun helt igennem en rigtig herlig kat, som er utrolig livsglad, som nyder livet. Allermest udenfor helst. ;)
Kommentér på:
Blanding af racer Bobbi
  •   27. feb 2013 Bobbi skal ha' en extra høj, fordi hun temperamentmæssigt ligner min gamle kat, Liona : Meget selvstændig, elsker at være ude og har kløerne fremme, hvis der er noget, der ikke passer hende smiley Samtidig er hun jo smuk med sin lange, stribede pels. Og så snakker hun vist lige så meget som Aslan, det er så hyggeligt smiley

Annonce