{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Maine Coon DK Bjørnholts Enzo † [ Himmelkat] 2013

1.109 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen kat er oprettet og stemt ind. Opret din egen kat

Sofie Andersen
Kvinde | 29 år | Oprettet: 27. jan 2007


Maine Coon DK Bjørnholts Enzo †

Fødselsår:
2013
Temperament
Enzo har vist sig at være fuld af overraskelser. Hjemme hos opdrætter var, da vi besøgte ham, en indadvendt og forsigtig ung herre, men da han kom hjem til os var han ikke mange timer om at indtage sofaen og charmere sig ind på os.

Han er ekstremt snakkesaglig, alle vågne timer snakker han med os og sig selv. Han vil rigtig gerne være med i alt, der foregår omkring ham og han prøver gerne nye ting af. Trappen fandt han i hvert fald hurtigt ud af, hvordan man bruger og IKKE bruger.
Tricks
Det kan ikke udelukkes at han en dag får tålmodighed til at lære lidt hist og her - jeg har ladet mig høre at maine coons skulle være lærenemme, let's see. ;-)
Stævner
Selvom det kunne være spændende, og han nok ville vinde alt med sin skønhed, tror jeg, vi fokuserer på hans karriere som hyggekat. ;-)
Stamtavle
Mor: DK Struve's Peony
Mormor: Manitou's Alectrona
Morfar: DK Struve's Populus
Mormors mor: Manitou's Hera
Mormors far: S*Silveronyx Beelzebub
Morfars mor: S*Ylletrollets Nemorosa
Morfars far: Rose's Lovely Matthew

Far:DK Bjørnholts Cosimo
Farmor: DK Viderup's Georgia
Farfar:DK Timbercoon King Size
Farmors mor: DK 4 Ever Coon's Nanna
Farmors far: DK Rushcutter's Indurain
Farfars mor: DK Timbercoon Gift From God
Farfars far: DK Myti Ben Coon's Balder of Olmocabe

Etc.
Køn
Kastreret hankat.
Beskrivelse
Født d. 26. marts 2013.

Enzo er en überlækker sortsølv blotched tabby fra opdrættet DK Bjørnholt. Som ene dreng på kuldet af fem er han vant til at have fire duracel-piger på nakken, hvor han er mere søvn- og madglad. Det kunne godt ses, at han ikke er vant til at have alt for sig selv, da han kom hjem til os.

Han er eventyrlysten og tager gerne udfordringer op. Den stille og generte kat, vi så hos opdrætteren tog os med storm, da han overtog huset, og vi klager bestemt ikke. Han fortæller lange historier mens han går rundt og leger med hvad end, der vil lege med ham.

Der kommer naturligvis flere billeder med tiden.

Juli 2015: Enzo begynder at halte og kan ikke springe rundt. Han kan knapt komme op i sofaen. Dyrlægen siger, han har løse knæskaller, og sender ham hjem med smertestillende i ti dage. Efter de ti dage er der ingen bedring. Smertestillende i længere tid - han får en tid knapt to uger senere.

D. 10. August: Enzo er blevet aflivet grundet en yderst sjælden hoftesygdom; enten Slipped Capital Femoral Epiphysiolysis eller Femoral Neck Metaphyseal Osteopathy in
Cats. Det er en tilstand, der kan opstå når en kat bliver kastreret før kønsmodenhed, så vækstzonerne lukker for langsomt. Hans hofter var enormt ringe, og ville kræve operation - og eventuelt senere to knæoperationer, så han fik sine vinger.
Kommentér på:
Maine Coon DK Bjørnholts Enzo †
Annonce