{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Huskat Molly 2010

494 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen kat er oprettet og stemt ind. Opret din egen kat

Maria L
Kvinde | 26 år | Oprettet: 18. jan 2014


Huskat Molly

Fødselsår:
2010
Temperament
Hun er en kat, der er kælen på sin egen måde.
Det er ikke sådan, at hun bare kommer og lægger sig ved en.
Hun spinder meget tit og er glad.
Hun er ikke vildt legesyg, men nogle gange hopper hun op på kradsetræet og vil lege.
Tricks
Stævner
Stamtavle
Køn
En (s)køn hunkat ;-)
Beskrivelse
Molly er min første kat. Det var egentlig slet ikke meninger, at jeg skulle have en kat. Men min veninde havde en kat, som skulle have killinger. Jeg var tit nede ved min veninde og også tit, da killingerne blev født. Jeg har været med til at lege og hygge med killingerne siden, at de var helt små. Da killingerne var kommet til verden, var det stadig ikke meningen, at jeg skulle have en kat, men hvis det var tilfældet at jeg måtte, havde jeg allerede valgt, hvilken en det skulle være. Valget faldt selvfølgelig på Molly <3

Jeg havde gået og spurgt mange gange, om jeg ikke måtte få en kat, men svaret var nej. Så en aften, kom min mor hen til mig og sagde: Så må du jo hellere få den kat. Jeg blev så glad, at jeg begyndte at græde. Jeg skyndte mig at ringe til min veninde for at fortælle det.

Da dagen kom hvor vi skulle hente Molly, tog vi hende ikke i en transportkasse. Der var nemlig ikke så langt. Og vi var også bange for, at hun ville forbinde transportkassen med noget træls, da hun jo kom væk fra familien.

Molly var indekat i lang tid, men vi gik i snor med hende udenfor, da vi bor ud til en meget trafikkeret vej. Men hun begyndte at tisse indenfor. Til sidst prøvede vi at lukke hende løs udenfor. Jeg var noget nervøs, men nu går hun stadig løs, og hun nyder det.

Jeg synes, at Molly er en meget smuk kat. Hun har en rigtig flot farve, og så er hun meget slank og lang.
Kommentér på:
Huskat Molly


  • Der er endnu ikke skrevet kommentarer

Annonce