{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Blanding af racer Misty (Lille mis) 2010

1.201 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen kat er oprettet og stemt ind. Opret din egen kat

Liva B
Kvinde | 23 år | Oprettet: 7. jun 2012


Blanding af racer Misty (Lille mis)

Fødselsår:
2010
Temperament
Misty er den mest søde og irreterende kat på jorden. Vi synes stadig hun er en killing da hun altid er legesyg, bidder i sin hale og går amok på spejlet (på trods af sine snart fire år ;)). Om aftenen kommer hun altid med sit spinkle miav op til 50 gange og åbner lige så stille døren, så hopper hun op i sengen, og lige meget hvor mange gange man skubber hende ned går hun altid op igen. Hun har en utrolig irreterende teknik, hvis man f.eks ser tv eller læser en bog, stikker hun altid sin numse direkte op hoved, eller vælter bogen eller ipadden. Men hun er alligevel en dejlig kat og det er nu alligevel også hyggeligt hun kommer op om aftenen :).
Tricks
Hun kommer altid når man kalder selv hvis hun er langt væk udenfor, men ellers ikke . Jo at åbne døre, og hoppe op på bordene men det ved jeg nu ikke om man kan kalde tricks ;).
Stævner
Nej hun er bare hygge kat.
Stamtavle
Nej hun er blanding.
Køn
Sterilseret hun. Med flotte grå, hvide og sorte afteninger. Hun har tykpelset mellemlangt hår, og flotte grøn gule øjne.
Beskrivelse
Da jeg var cirka 10 år, fik jeg min egen kat. Hun hed Chillie. Et år efter fik hun fire killinger, og en af dem var Misty. Vi valgte at beholde hende, efter flere dages intensivt plagerig ;). Da vi synes hun passede bedst til os, besluttede vi os for det skulle være hende.
Kommentér på:
Blanding af racer Misty (Lille mis)
Annonce