{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Blanding af racer Charlie 2015

337 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen kat er oprettet og stemt ind. Opret din egen kat

Nanett N
Kvinde | 31 år | Oprettet: 7. nov 2007


Blanding af racer Charlie

Fødselsår:
2015
Temperament
Charlie er meget kontaktsøgende, kælen og legesyg. Hun har næsten intet temperament og er derfor ikke en kat som bliver sur eller tvær omkring børn eller andre dyr. Hun er mild, modig og altid kælesyg.
Tricks
Kommer når man kalder og poserer gerne for kameraet ;)
Stævner
Stamtavle
Hendes mor er Maine Coon:)
Køn
Hunkat - købt som værende en han, men viste sig at være en dame;) Navnet hænger nu ved alligevel og hun kan sagtens hamle op med drengene!
Beskrivelse
Charlie er bare en sej lille kat, som elsker at hygge og lege! Hun leger med alt og alle og spinder når bare man kigger på hende :) En skøn og sjov lille kat! Hun elsker at hygge med sine venner, husets to hankatte og ikke mindst hundene. Hun er meget kontaktsøgende og ikke spor sky overfor fremmede. Hun vil bare gerne kæles og leges med!

Eftersom Charlie er blevet voksen er min gamle hunkat desværre begyndt at være efter hende, særligt når de er indendørs - det er synd, for ingen af de to er helt trygge i huset og jeg må lukke dem ind og ud på skift, så de ikke er i samme rum. Jeg har prøvet alt muligt, men det fungerer bare ikke... Selvom jeg er ked af at det, søger Charlie derfor et nyt hjem:(
Kommentér på:
Blanding af racer Charlie
x