{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Huskat Flash 2017

169 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen kat er oprettet og stemt ind. Opret din egen kat

Simone S
Kvinde | 19 år | Oprettet: 28. jan 2017


Huskat Flash

Fødselsår:
2017
Temperament
Blid lille dreng med masser af krudt i numsen. Og han er så madglad - når det gælder menneskemad, så tigger han og bliver næsten helt vild. Han er en puttegøj, som elsker at blive kælet og puttet med. Rigtig sød kat, man kan gøre næsten lige hvad man vil med ham, og han nyder bare opmærksomheden.
Tricks
Stævner
Stamtavle
Køn
Hankat.
Beskrivelse
Vi modtog to små killinger på max. 3 uger - den ene af dem, Flash. Vi har siden da flasket begge af dem op og taget os af dem. Der blev fulgt nøje op på deres vægt og helbred, og de blev selvfølgelig sikret en god opvækst. Flash' bror er blevet givet væk til en ny familie, som er glade for ham. Selv har vi så beholdt Flash, som nu er blevet en stor og fin kat.

Update:
Flash har nu fået sine vaccinationer samt blevet kastreret. Kastrationen var lidt problematisk - Flash var kryptorkid, så hans ene testikel sad oppe i bughulen. Dette var både en meget dyr og rimelig hård operation. Han måtte overnatte på dyrehospitalet, da det havde været så besværligt. Og stakkels Flash fik infektion i alle sine operationssår. :( Men han er på toppen igen, efter antibiotika, smertestillende og vask af hans operationssår! Gudskelov det er overstået, og at han har det godt. Jeg elsker ham overalt på jorden.


Kommentér på:
Huskat Flash