{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Blanding af racer Mufasa 2017

280 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen kat er oprettet og stemt ind. Opret din egen kat

Sandra J
Kvinde | 21 år | Oprettet: 2. sep 2017


Blanding af racer Mufasa

Fødselsår:
2017
Temperament
Han er MEGET livlig, legesyg, modig og opfører sig lidt som en lille konge, da han tror han er meget større end han er, og enormt underholdende. Og så er han også rigtig kælen når det lige passer ham :-))
Tricks
Han kan sitte og highfive og så er han vildt God til at massakrere planter, fange blade og mos, og tage det med ind og gemme det under sofaen.. Så kan man også gå tur med ham uden snor. Han følger bare efter. En halv time har været det længste vi har turde gå med ham indtil videre og så er han faktisk også godt træt efter :)
Stævner
Ingen
Stamtavle
Ingen, men faren er min fars kat. Der er noget norsk skovkat, perser og en 3. Race jeg ikke kan huske i hans far.
Moren er en lettere pjusket hvid vildkat, med sorte og orange pletter.
Køn
Mand
Beskrivelse
Altså vi besluttede os for, at fange en af disse killinger hos en vildkat lige uden for huset.. Vi vidste så bare ikke den var for ung til at flytte hjemmefra, men vi besluttede os for at beholde ham alligevel, da vi nu havde ham. Først sad han bare med sine store øjne og kiggede forskrækket, og turde IK røre på sig næsten. Men så tog vi ham op, kældte med ham og legede med ham ,og så kan man vist godt sige, han følte sig hjemme efter første dag. Han sprang rundt og spiste som om, han aldrig har fået noget at spise - var nok også begrænset hvad han fik før. Han kan ikke få nok af at lege og han har allerede fanget en mus, som 12 uger gammel (hvilken jeg reddede, lod overnatte på grund af kvæstelser, og slap ud næste dag x)).. Han kommer dog hele tiden op at slåsse med katte meget større end ham selv. Han er lidt af en ballademager..
Så er Han utrolig blød :-) Han er og har været Fyldt med energi siden vi fandt ham. men til tider så kælen, til man ikke kan blive fri for ham. Og Ja, så tror han, han er meget stor. Han kan stå og krumme ryg, væse og prøve at skræmme en kat væk, der er meget større end ham selv :d .. Og da han var helt lille (seks uger), gik han nærmest kun på to ben, fordi han hele tiden ville gå til angreb på alle katte, mest sin far. Faren er heldigvis en meget mild kat. :))
Det kan måske godt mærkes en smule, den har været for ung til at flytte hjemme fra. Men den ser ud til at trives rigtig godt for sig selv, altså ingen andre katte, men sammen med mig og min kæreste.
Han er knap seks måneder nu og er stadig en vildbasse, men faktisk blid og underholdende :-)


Kommentér på:
Blanding af racer Mufasa