{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Sphynx Topper mors dreng 2016

201 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen kat er oprettet og stemt ind. Opret din egen kat

Nethe
Kvinde | 41 år | Oprettet: 21. aug 2007


Sphynx Topper mors dreng

Fødselsår:
2016
Temperament
Han er en happy go lucky. Han elsker at gå på eventyr, men vil helst at have hans mor hos ham.
Tricks
Vi er ved at lære ham at gå i otte-taller mellem benene - det er måske ikke så smart - for han forsøger at spænde ben :-D
Stævner
Horsens 17. juni 2018 - CAP og NOM - tabte på scenen.
Horsens 18. juni 2018 - ex2 - tabte til brormand
Stamtavle
Rick de Avatar.
Køn
Kastrat dreng
Beskrivelse
Topper har haft en lidt omtumlet tilværelse før han kom til os.

Ikke at vi forstår dem, der har fravalgt ham, for han er noget af det skønneste der findes, men vi kan jo sige det var vores held at de fravalgte ham ellers havde vi ikke fået ham.

Toppers tilværelse startede med at opdrætters bror fik ham gratis, da han ønskede sig en sphynx. Desværre var Topper åbenbart ikke det han ønskede sig, så han efterlod Topper ved opdrætters - og dermed også hans mor.
Nu var det bare sådan at opdrætters mor ikke kan lide katte og specielt kunne hun ikke lide sphynx. Så Topper gik for sig selv og fik ikke så meget opmærksomhed, da opdrætter ikke kunne tage ham hjem igen.

Der boede han så i et år - ja næsten 18 måneder, før opdrætter spurgte os om vi ikke ville give ham en chance. Min søster sagde - jo - selvfølgelig vil jeg det.
Så Topper måtte lige på en mindre rejse inden han kom til os. Men vi har fået den bedste dreng.

Topper er mærket af at være "uelsket" og blive efterladt, så han vil gerne at mor er hjemme om aftenen og at vores rutiner er faste.
Han er ekstra tryghedsnarkoman. Han elsker at snakke og at nusse. Men når vi gør klar til at skulle rejse - og han bliver puttet i transportkassen, så bliver han usikker og panikker og bliver urenlig. Men elsker tiden med os - når vi er ude på udstillinger.


Kommentér på:
Sphynx Topper mors dreng