{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Huskat Mono 2003

934 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen kat er oprettet og stemt ind. Opret din egen kat

Sara B
| 0 år | Oprettet: 23. jul 2006


Huskat Mono

Fødselsår:
2003
Temperament
Mono er en rigtig sød lille kælekat med små korte ben der ELSKER mad:).
Hun kaster sig gerne ned og gør sig "lækker" når man nusser hende hviket hun elsker når man gør...især på maven!!.
Hun er nu også glad for når man giver hendes pels en tur med kammen...ahhh så ved hun næsten ikke hvad side hun skal kaste sig ned på:)

Hun er lidt doven og kan godt lide at sove i hendes hule, men hun er nu også med på en lille leg sammen med hendes "søster" Mitzi... især hvis hun kan grave og "kaste" træflis ud af vores potteplanter i vindueskarmen og så ned på gulvet til Mitzi, så hun kan "fange" dem...det er bare hyggeligt:)

Tricks
Mono vil helst snakkes med hele tiden...og det skal også helst være det første man gør når man er stået op, og synes hun man sover for længe, ja så "kalder" hun da bare så højt at man vågner...

Hun kan tage hendes egen børste/kam op af kurven...hendes måde at sig "børst" mig på:)

Hun er meget glad for min kæreste, og hvis han sidder foran computeren og er ved at ordne noget så han ikke lige kan nusse hende, så kaster hun sig bare oven på tastaturet...så er han jo nød til at nusse hende:)
Stævner
Ingen!
Stamtavle
Ingen!
Køn
Ja meget køn er HUN:)
Beskrivelse
Mono (kælenavn momo) har jeg overtaget efter min storesøster og hendes 2 børn, da hun skulle flytte i lejlighed hvor man ikke måtte have kat. Jeg havde Mitzi i forvejen og synes, at hun skulle have en og lege med, og desuden kunne vi ikke stå for
Mono.
Det gik dog ikke så godt i starten med MItzi og Mono, og det var nærmest en stor- jagt der var gået ind hjemme hos os, men efter lidt tid hvor de havde set hinanden an, opdagede de at de nu godt kunne lege sammen :)

Jeg har haft Mono (Momo) i ca. 2 år nu og jeg elsker hende...hun er så sød og er hurtig blevet en del af familien... og Mitzi kunne nu heller ikke undvære sin "lillesøster":)
Kommentér på:
Huskat Mono
Annonce