{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Huskat IzzY *Bor på en gård nu* [Tidl. kat] 2006

1.725 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen kat er oprettet og stemt ind. Opret din egen kat

*  Tjeaz & Selina  *
Kvinde | 35 år | Oprettet: 4. aug 2006


Huskat IzzY *Bor på en gård nu*

Fødselsår:
2006
Temperament
Hun er en rigtig lille kællepot. Men hun kan også være rigtig sød også lige pludselig blive skide sur. Fx. hvis hun ser en kat hun ikke kender, hun går fuldstændig amok om så det er en stor hankat på 6 kg :D
Tricks
Hun kan ikke lige det store endnu, hun bliver jo kun 12 uger lørdag d.5/8 (:
Stævner
Intet, men har et par tanker om at jeg vil tage hende med på udstilling når hun bliver ældre :D
Tror det kunne være sjovt nok, bare for at hun kan prøve det, og opleve lidt (:
Stamtavle
Moren er en halv perser.

Faren ukendt
Køn
Rigtig meget kan I tro. Aj, hun kat (:
Beskrivelse
Hun er en rigtig lille hygge kat der går med en tur i skoven når hunden skal ud, også prøver hun at komme op i ALLE træerne. At hun ikke helt kan det, har hun ikke forstået endnu.

Hun elsker at lege med min hund, men det er bare lidt undfair for hunden må ikke kom hen til hende uden den får en på lampen, men hun må godt gå helt hen til hunden og genere den :D

Men lige fra at være en ond satan er hun også den dejligste kat jeg har haft, meget speciel. Men går nok. Hvis min nabo har gæster skal hun da lige derind og gøre dem opmærksom på at hun er her altså også =]

Hun er også sådan en "her kommer jeg typen." Der tror at hun bestemmer, altså hvis hun vil snakkes med, jamen så vil hun altså bare det og der er intet at gøre med mindre man gider høre på at hun går rundt og miaver.
Så går hun bare rundt og ser op på en også hvis man tager hende op, siger hun ikke mere. Men så når hun selv hopper ned igen, begynder hun forfra for man skal jo gå der hvor hun vil og blive ved med at snakke med hende (:
Tror hun hvert fald selv

Hun er en dejlig en at have, hvis man fx sidder i sin seng og ser en film bare helt alene og hunden sover og man kunne egentlig godt bruge lidt selvskab. Så lige pludselig kommer der en IzzY op og gnider sig hen af ens arme også ligger hun sig ned oppe ved ens hovede, giver sig til at spinde og vil snakkes med (:

Men på den anden side kan man også sidde ligeså stille også ender det med der sidder en kat i hånden på en, også hendes tænder av av *-)

Hun en en dejlig en man kan tage hende med i byen og sådan. Faktisk skide nemt bortset fra at hun er bange for cykler, scooter og biler ^o) Også hvis hun kommer et fremmed sted hen som også har katte går hun helt amok på dem, somom at det var hende der ejerde det hele. hun har bare ikke helt lært endnu at ikke alle finder sig i det (:

Nå ja, hvor gammle skal de være for at komme med til udstilling. Og hvordan gør man ved katten for at den ser godt ud i pelsen og det hvis det er man gerne vil have den til udstilling ?

Så kom dagen... ='/

Var sgu nød til at skille mig af med min lille øjesten da hun har adfærs problemer og derfor ikke kunne være alene hjemme. Og nøøj det var svært, men jeg var nød til at komme af med hende da jeg boede i lejlighed. Men heldigvis kom hun ud til nogle jeg kender der havde en stor gård og ca 30 andre katte som hun går sammen med nu, og kan også komme ud at besøge hende alt det jeg vil, men det er selvfølgelig ikke det samme. Men fik konstant klager over hende da hun maivede dagen lang. Men trøster mig meget at jeg ved at hun har det godt og nyder livet sammen med de andre katte oppe på det varme halm loft... Og ellers ligger hun og feder den af ude ved fyret i en gammel sofa sammen med hendes besteven, en kæmpe stor Berner sennenhund ved navn Monzie (: De sover sammen hver nat og hygger sig rigtigt de to,.

Håber snart jeg skal ud til hende igen, også vil jeg prøver at få nogle nye billeder af hende, for hvor er hun dog blevet smuk og stor. Men må se om jeg husker cam'et og om jeg kan finde hende (: Ikke altid lige nemt


Lørdag den 3/3

Var jeg oppe og hente en bla. kat :D En smuk hellig birma blaning på 9 måneder, om hun er så gammel ved jeg ikke helt da hun er meget lille. Men hun er virkelig skøn, går bare og venter på at jeg kan låne et cam af nogle så jeg kan få taget nogle billeder og få hende herind (:

Izzy er lige for tiden med på en udfordning, og hun kæpmer lige nu mod Fifi, som er hendes mor. De ligner dog ikke ligefrem hinanden. Men sådan skal det vel være (:
Kommentér på:
Huskat IzzY *Bor på en gård nu*
Annonce