{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Blanding af racer Missefyr *død* 2001

1.345 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen kat er oprettet og stemt ind. Opret din egen kat

Blanding af racer Missefyr *død*

Fødselsår:
2001
Temperament
Han havde det mest elsklige temperament på hele jorden..
Tricks
Han var ekspert i at se sød ud...
Stævner
Ingen :-)
Stamtavle
Nej... Men hans pels var en anesle lang og hans hoved var lidt bredt og fladt, så måske var der lidt perser(/oxe etc.) i ham, men jeg ved det ikke...
Køn
Han var en stor og dejlig hankat...
Beskrivelse
Missefyr boede nede på Gudenådalens Rideklub, sammen med hans elskede Missemor...
Han blev aflivet på Valientines dag d. 14 feb 07. Lidt over et år after han flyttede ind. Han var en rigtig hankat, så han slåssede en del, hvilket førte til en masse skræmmer - især inden han blev aflivet. Han havde været til dyrelæge for at få behandlet et sår på skylderen, og var blevet sat på en pinicilin kur. Sårene var begyndt at læge, og han haltede stort set ikke mere. Men så 5 dage efter havde han et nyt stort sår i nakken, og denne gang var det virkeligt slemt. Han hyl fordi det gjorde så ondt, det eneste rigtige der var at gøre, var at give ham fred. Så nu er han rejst til de evige jagtmarker.

De sidste 4-5 måneder havde Missefyr stort set været min lille kat. Hver eneste gang han så eller hørte mig, løb han mig i møde, og tikkede for at komme op. Jeg kunne gå rundt med ham på armen i flere timer, og han nød det virkeligt. Han delte krammer ud og puttede sig rigtig ind til mig, så det var lige før han sad i hatten på min jakke. Han elskede at blive nusset. Han passede meget på med ikke at komme til at kradse, så når han lagede med poterne på hver sin side af halsen, havde jeg fuldt tilid til at han ikke gjorde noget som helst.

Han har en kat med en enorm personlighed. Hvis jeg skulle beskrive ham, kunne jeg starte nu og først bilve færdig om tusinder af år.
På mange måder mindede han meget om et menneske. Han snakke enormt meget, og sommetider var det som om han prøvede at fortælle noget. Han spindte altid, og tror ikke at jeg på noget tidspunkt har oplevet ham være tavs.
Han lille, søde, brede og flade hoved viste altid et ansigts udtryk, for de få der virkelig kende ham, var han rigtig nem at aflæse.

I går var det d. 14 feb og i dag er det d. 15. - en dag efter at han er blevet aflivet. Jeg har stortudet i går, i dag og jeg kan ikke se hvornår det skulle holde op. Jeg havde altid troet at den lille sorte kat betød så meget for mig, men det gjorde han, og desværre opdagede jeg det først her efter. Jeg var ikke med over at få ham aflivet, få ikke kunne ikke få mig selv til det. Et eller andet sted ville jeg nok se indse at hans tid var ovre. Nede i stalden forventer jeg hele tiden, at se ham ligge på en halmballe rundt om det næste hjørne, og nogle gange tror jeg endda jeg kan hørere ham, for det er ikke gået op for mig enddnu at han er væk. Hver eneste gang (som nu) jeg tænker på, at jeg aldrig nogensinde får ham at se igen, begynder jeg at tude. Der findes ingen kat i den hele vide verden som kan erstatte min Missefyr. Han er død og borte forevigt, og det kan ingen lave om på. Men han vil altid være elsket og savnet, og jeg vil aldrig glemme ham og alt det han har givet mig.

Hvil i fred lille ven...

Til ære for Missefyr.
Kommentér på:
Blanding af racer Missefyr *død*
Annonce