{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Blanding af racer FIGO *sov sødt* 2006

2.041 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen kat er oprettet og stemt ind. Opret din egen kat

Mette B
Kvinde | 36 år | Oprettet: 16. okt 2006


Blanding af racer FIGO *sov sødt*

Fødselsår:
2006
Temperament
Dejlig, kærlig, legesyg og imødekommende. Elsker når der kommer nye mennesker, og elsker at putte under dynen med os c",)
Tricks
Har ikke lært nogen endnu - men kan være det kommer med tiden. Men er dog lærenem med hvad han må og ikke må.
Stævner
Ingen.
Stamtavle
Ingen.

Men hans 2 søstre LACOSTE og ALLY-CAT og er også oprettet herinde.
Køn
En ægte hankat. Han har selvtilliden i orden og tør prøve grænser af.
Beskrivelse
Dejlig lille køn birmatrold. Rødmasket han med en dejlig hvid pels. Hans maske er dog ikke så udviklet endnu, da han ikke er så gammel. Da han er blanding har er han ikke så langhåret som den ægte birma. Super dejlig med et godt temperament.

Om morgenen kan han høre når vi vågner - og så siger han til om at han skal med ind at putte indtil vi endeligt står op. Han kommer løbende og giver os et kærligt hovedstød... ;)

Navnet Figo gav vi ham fordi han elsker at spille med sin lille lyserøde bold.

Sep. 06, Figo har desværre fået konstateret sygdommen Eosinofil granulom, som blusser op engang imellem. Dog alt for meget ifølge os. :, (


okt. 06, sygdommen er desværre blusset op igen...

Nov. 06 Har været til dyrlægen med ham og han har fået pincillin og indsprøjting mod sygdommen så nu går det bedre...

jan. 07. sygdommen er nu blusset op igen, og kun til det værre. Så han måtte endnu engang til dyrlægen og få indsprøjtning.

feb. 07. Figo er desværre blusset op igen, men denne gang har vi fået noget pencillin i pilleform, som vi vil prøve at se om virker.

Feb. 07. Vi har nu prøvet pillerne stort set hver dag, uden fremskridt. Vores tvivl er ved at komme. Hvad skal vi gøre. Det blusser op HVER måned, men det er svært at sige stop, for han er den dejligste kat man kan ønske sig.

marts. 07. Så er den der igen. Han er nu begyndt at blusse op ved hans knurhår, samt at vi har fundet noget på hans bagben. Det ser ikke for godt ud.

19.marts. Vi har nu taget beslutningen at det er synd at holde vores lille charmetrold i live. Sygdommen bliver kun ved med at udvikle sig til det værre, og man kan se han ikke har det godt. Han slikker sig hele tiden over det hele, samt klør og napper sig. Det har været den hårdeste beslutning at tage nogensinde.

20. marts. Figo er nu lagt til at sove. Vi er knuste, men vi ved det var det eneste rigtige at gøre, for at han skulle få det bedre.. Sygdommen ville kun brede sig yderligere... Figo vil altid være i vores tanker, og vil altid være vores dejligste kat vi nogensinde har haft og kommer til at få.
(¯`v´¯ )
`*.¸.*´
¸.•´¸.•*¨ ¸.•*¨
(¸.•´ (¸.•´ .•´ ¸¸.•¨¯`•

Giv endelig en kommentar ;)

og kig forbi hans fotoalbum...
Kommentér på:
Blanding af racer FIGO *sov sødt*
Annonce