{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
275 visninger | Oprettet:

FRYS FRUGTSAFTEN {{forumTopicSubject}}

I stedet for at kassere saften fra dåsefrugt, så frys den ned (i rensede, skoldede, Atamonskyllede glas).
Næste gang du skal koge frugtgrød eller lave frugttærte, gelé etc., så brug saften som væde. På den måde kommer det færdige resultat til at smage af mere og samtidig er du også fri for at bruge så meget sukker, idet saften jo indeholder meget frugtsukker.

<b>Gem glas fra syltetøj, asparges, oliven, champignon etc.
Rens dem, og skyl dem med Atamon - før du bruger dem til nedfrysning.

Handyhand

Få billig hjælp fra private

Beskriv din opgave og modtag gratis bud fra lokale med Handyhand.

Seneste udførte opgaver

  • Afhentning af fliser 500 kr.
  • Opsætning fjernsyn på væg 500 kr.
  • Frithængende emhætte installation 3.000 kr.
  • Skift af radiatorventil 1.600 kr.
  • Grave 205 kr.
  • Opsætning af loftlampe, ophæng af 2 billeder, ophængning af lille TV, opsætning af spejl 600 kr.

Opret en opgave



  • Der er endnu ikke skrevet kommentarer

Kommentér på:
FRYS FRUGTSAFTEN

Du skal være medlem af gruppen for at kunne kommentere.
Gå til gruppens forside




Annonce